Herkese selamlar,
Kısa bir süre önce satmak durumunda kaldığım aracımın konusunun olmadığını farkettim.En azından ufak bir anısı olsun istedim.Aracımı ilk sahibi bayandan 58bin de aldım.Hatasız boyasız ve düşük km olması alırken benim için en büyük etken oldu.Bayan kullandığı için haliyle bakımsızdı.
Fiatlara karşı önyargım vardı ama dizel tek kapı olması beni bu araca yöneltti fakat aracı kullandıkça fikrim tamamen değişti.Özellikle fabrikasyon olarak dolu olması baya tatmin edici oldu. Hifi ses sistemi olsun, dijital klima olsun, spor paket olsun fazlasıyla mutlu etti. Lafı fazla uzatmadan resimlere geçeyim. Aldığım ilk hali , çirkin
Güneşte beklemesinden ötürü ve egzotik kırmızı puntoların kronik sorunu olan plastik aksamlardaki pembeleşme benim aracımda da vardıTabi direk boyattım plastik kısımları bu şekilde mide bulandırıcıydı çünkü
Hızlıca plastik kısımlarımız boyandı.
Boyanırken farlarıda kararttım, sislerde orjinal siyah zeminli lancia sislere çevrildi.Siyah panjur ve kırmızı fiat logolarına geçtim.Cruze lipinide unutmayalım
Boya işleri bittikten ve parçaların takıldıktan sonraki hali
Sonrasında ilerleyen zamanlarda app plakalarımız, orjinal egzoz plastiğimiz ve egzoz ucu takıldı.5 cmlik eibachlarla beraberde tenekelere geçtim.Aslında jant planım vardı ama satmak durumunda kaldım.
![]()