umarım beginirsiniz
umarım beginirsiniz
![]()
umarım beginirsiniz
umarım beginirsiniz
![]()
vayyyyyyyyy be birzamanların bursanın sarışeyiyidi o ilk gözağrım sarıkızım 16 EC 977 kıymetini bil kubilaycım aman diyim o artık benim mazideki sarışeyim olarak kalcak
kazasız belasız diyorum
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
maşallah kazasız belasız yan sinyalleri beyaz.bide birazdaha bassarsan ince yanakla daha güzel olur kanımca![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
sagol gursel abim valla emin ol elimden geleni yapıyorum yeni bi kac sey ekledim invada egzoz s7 gostergeler bakalım dvmı muzik sistemi izalosyon sonra jant bide tabiki
tsk ederim dostum ama ön sinyalleride park sinyal cift duylu turuncu ampul takıcam
jant kararsızım ya beyaz konig traffic yada vti jantı yada bnm favorim axis reverb ama daha turkiyede bulamadım
Techturkeyin yarısı bu fotoda var zaten şu üstü siyahlı kimse dövecek gibi bakmış haahah
kazasız belasız binersin inşallah
cok tsk ederim sagolun valla izmirdeki guzel bi sitenin bulusması reklam olmasın diye vermek istemedim yoksa aykut arkdasım cekmisti fotoları guzel olmustu guzel yorumlarınız icin cok tsk ederim
Waaay L5 :P Allah kaza beLa wermesiin![]()
waay bu arabanın ek9 farını mugen panjurunu tamponunu mugen tampon ekını ben almıştım![]()
bu halıde guzel maaşallah kazsız belasız kardesım
çok güzel duruyor maşallah kazasız belasız
cok tsk ederim sagolun
güzel araç kazasız belasız. ama çok acil jant istiyor
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
güle güle kullan. maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)