ohaaaa desem ayıp olmaz demı :):) cok ıyı duruyor renk kaplamamı boyamı cok begendım cok yakısmıs masallah
Printable View
ohaaaa desem ayıp olmaz demı :):) cok ıyı duruyor renk kaplamamı boyamı cok begendım cok yakısmıs masallah
maşallah kazasız belasız arac jantmax cem abının eski aracı o typer lıpınden ve arka tampon ekinden kurtulsanız ıyı olur bence
Renk kaplama . Teşekkür ederim. :)
Araç yazın bizdeydi gerçekten kaderini değiştirdiğimizi düşünüyorum
Kazasız belasız sürüşler
değişik bir çalışma ama bence gerçekten arka tampon çok kötü olmuş .. fardaki hava girişi de yamuk baktığı için olmamış..
kazasız belasız emeğinize saygı tabi ama zevkler renkler yani benim için o arka tampon kaldırıcak bi araçta fardaki giriş ise tamamen sadece belli başlı araçlarda olmalı..
neyse uzattım saygılar :D
Neden photoshopta arabayı basarsınız ki. Fotoğrafçılık işini iyice basitleştirdiler vallahi soğudum :)
dehşet ötesi hastayım şunlara ya hep niyetimdeydi bi türlü kısmet olmadı
maşallah ama renkte oynama mı var canlı daha koyu diye hatırlıyorum istanbuldayken komşumdaydı rengide o yapmıştı
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim..
2zzge gibi bi motor, hayali bile güzel :) Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
forumda aradım ama bulamadım arka tampondakı portu nerden bulabiliriz bilen var mı
Maşallah cok güzel görünüyor.
Fardaki port dışında güzel duruyor :) Her köşede görülemicek bir araç
MaşAllah kazasız belasız olsun az bulunurluğuyla dikkat çekici:)
Maşallah rengi ile büyüledi beni kazasız belasız :)
Nadir. Kıymeti bilinmeli. Maşallah
Maşallah özel bir araca sahipsin kazası belasız kullanmanız dileğiyle