gelde canlısını göreyim bi o zaman garajdada 1 takım saç jant var istersen hediye edeyim :D
Printable View
Berkay hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız inş. jantlar nedense hoşuma gitti farların mercek kapakları değişmeli bence mercedes c-e kasa kapağı sanırım üstündekiler daha güzel bir kapakla çok daha güzel olur.Farlar sararmış gibi mi görünüyor bana mı öyle geliyor resim yanıltıyo olabilir onlarada bi zımpara pasta sıfır olur.Bide eğer yoksa araçta acil şu beyaz zeminli kadrandan al aşığım ona :)
Yerinde uygulamalarla keyifli ve güzel bi hale getirmişsiniz maşallah kazasız belasız kullanın.
mercek farlar ile daha bi pörtlek durmuş :D orjinal farlarını daha cok begeniyorum bu aracın ama mercek tabiki bi tık daha üstte.
Keşke spoiler ı ankara da orj gsi dan alınmış kalıp var, ondan taksaydın. Gözümü tek tırmalayan şey o oldu. Yazılımdan sonra kaderi değişir benden söylemesi :) Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
gayet hoş duruyo araç önden bir iki tık basılası var ama , maşallah.
Kazasız belasız insallah
Son hali güzel olmuş gardaş maşallah :)
Kankacım konuyu daha yeni görüyorum masallah cok güzel olduu :)
Karsiyakanin gulu olmus :) masallah kardesim canli gorcez ins. , kirmizidan baska araba almiyoruz hayirmi :) , icinde R var olmadi :D