94 106 xsi - 34 mam 14

Thread: 94 106 xsi - 34 mam 14

1. made ın JAPAN's Avatar

made ın JAPAN said:
    maşalla melih bebek bebek

2. 94 106 xsi - 34 mam 14

Etu55 said:
    Valla boncuk gibi maşallah hayırlı olsun. çıtırdan kafa bıraz daha olacak şekilde basılsa yeter başka bişeye gerek yok hiç
    Quote Originally Posted by Gökhan Bilgin View Post
    allah cümlemize akıl fikir versin

3. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    Quote Originally Posted by made ın JAPAN View Post
    maşalla melih bebek bebek
    Eyvallah Tolgacim Sagolasin

Quote Originally Posted by Etu55 View Post
    Valla boncuk gibi maşallah hayırlı olsun. çıtırdan kafa bıraz daha olacak şekilde basılsa yeter başka bişeye gerek yok hiç
    Çok teşekkürler Lasik yanağını inceltip önlere yay takıcam inşallah askerden döndüğümde
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

4. canozgur106's Avatar

canozgur106 said:
    meliko bitir artık askerliğide gel hıııammınaaaa yap şu arabayı
    ALLAH VAR GAM YOK..

5. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    Quote Originally Posted by canozgur106 View Post
    meliko bitir artık askerliğide gel hıııammınaaaa yap şu arabayı
    Şafak Osmaniye bitiriyoruz abi inşallah dönünce 2-3 günde bitecek isleri

6. 94 106 xsi - 34 mam 14

salih_560 said:
    Maşallah çok güzel melih aracın birşey sormak istiyorum bu araçın motoru 1.6 motor mu yoksa 1.4 mü ?? 1.6 ise 8 valf mi bu araç ??

7. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Çok güzelmiş valla. Güle güle bin.

Quote Originally Posted by salih_560 View Post
    Maşallah çok güzel melih aracın birşey sormak istiyorum bu araçın motoru 1.6 motor mu yoksa 1.4 mü ?? 1.6 ise 8 valf mi bu araç ??
    1.6 8v 105 hp
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

8. 94 106 xsi - 34 mam 14

salih_560 said:
    Peki bu araçın 1.4 motoru varmıdır 1.6 olduğunu nasıl anlıcaz gti ve quiksilver gibi mesala yoksa sadece 1.6 mı bu xsiler ??

9. Sebring's Avatar

Sebring said:
    Yıllardan 92 ya da 93 olmalı.
    106 XSi Türkiye'ye yeni gelmişti ve ben o zaman 15-16 yaşındayım,Auto Show dergisinde gördüğüm an aşık olmuştum.O zamanlar herkes 205'çiydi,ben ise daha sokakta görmeden 106'cı olmuştum.Bana 106 sevgisini aşılayan modeldir.Hala da 'olsa da binsek' dediğim sayılı otomobillerdendir.
    Ben olsam hiç bozmam,kapı çıtasını takar güzelce binerim.Zaten adet olarak çok az gelmişti,çok güzel bir örnek bulmuşsunuz.
    Tek problemi,freni 106 GTi kadar iyi değildi diye hatırlıyorum,ben olsam 206 GTi fren disk-kaliper sistemi kurarım.İşte o zaman süper zevkli ve emniyetli hale gelecektir.
    Süphanallah,Maaşallah.
    Dip not:Sisleri sarı yapın ne olur.Tam eski usul Fransız yol canavarı olur o zaman.

10. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    Quote Originally Posted by salih_560 View Post
    Cevabı Şuayip abi vermiş çok teşekkürler

Quote Originally Posted by Schumi View Post
    Çok güzelmiş valla. Güle
    1.6 8v 105 hp
    Çok teşekkürler abi Sağolasin

Quote Originally Posted by Sebring View Post
    Yıllardan 92 ya da 93 olmalı.
    106 XSi Türkiye'ye yeni gelmişti ve ben o zaman 15-16 yaşındayım,Auto Show dergisinde gördüğüm an aşık olmuştum.O zamanlar herkes 205'çiydi,ben ise daha sokakta görmeden 106'cı olmuştum.Bana 106 sevgisini aşılayan modeldir.Hala da 'olsa da binsek' dediğim sayılı otomobillerdendir.
    Ben olsam hiç bozmam,kapı çıtasını takar güzelce binerim.Zaten adet olarak çok az gelmişti,çok güzel bir örnek bulmuşsunuz.
    Tek problemi,freni 106 GTi kadar iyi değildi diye hatırlıyorum,ben olsam 206 GTi fren disk-kaliper sistemi kurarım.İşte o zaman süper zevkli ve emniyetli hale gelecektir.
    Süphanallah,Maaşallah.
    Dip not:Sisleri sarı yapın ne olur.Tam eski usul Fransız yol canavarı olur o zaman.
    Çok teşekkürler güzel yorumunuz icin. Fren sistemiyle oynamayı pek düşünmüyorum ama bakalım sisleri sarı yapmayı düşünüyorum çünkü babamda vardı aynısı sisleri sarıydı

11. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    MAM 14'den yeni kareler Temizlendi cilalandı kapalıya çekildi, koltuk kılıfları takıldı, amerikan parkı yapılacak ben döndüğümde çalışmalara devam MAŞALLAH

12. HardCore's Avatar

HardCore said:
    Yeni kasasından daha güzel bence, bu araç satılmaz. Maşallah

13. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    Quote Originally Posted by HardCore View Post
    Yeni kasasından daha güzel bence, bu araç satılmaz. Maşallah
    Çok teşekkürler değerini bilmeye çalışıyoruz

14. beratyuksel's Avatar

beratyuksel said:
    maşallahı var çok güzel
    koltuk kılıflarıyla nasıl kullanıyorsunuz hocam ya deli ediyorlar beni valla çıkarıp atıyorum

15. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    Quote Originally Posted by beratyuksel View Post
    maşallahı var çok güzel
    koltuk kılıflarıyla nasıl kullanıyorsunuz hocam ya deli ediyorlar beni valla çıkarıp atıyorum
    Şuanda yattığı için takılı, geldiğimde kullanırken çıkarıcam sadece yatarken takıcam teşekkürler

16. immortalboss's Avatar

immortalboss said:
    Araç çok güzel olmuş ya.Dış trimleri bulurken zorlanıyor musunuz hocam? Bir de o örttüğünüz kırmızı kılıflardan nasıl bulabilirim? (Marka yazmazsa daha iyi olur)

17. civelek's Avatar

civelek said:
    maasallah mam a gecen hafta aynısından bende aldım 2 tane oldu bizde suan xsi simdi kafam karıştı xsilerin hepsi 1.6 mı yoksa 1.4 leridemi var
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

18. Ozan Özer's Avatar

Ozan Özer said:
    Maşallah Melih..
    Araç oldukça emin ellerde Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

19. Melih-Ö's Avatar

Melih-Ö said:
    Quote Originally Posted by immortalboss View Post
    Araç çok güzel olmuş ya.Dış trimleri bulurken zorlanıyor musunuz hocam? Bir de o örttüğünüz kırmızı kılıflardan nasıl bulabilirim? (Marka yazmazsa daha iyi olur)
    Şuanda sağ ön kapı citasi hala bulamadım. Bulduğumuzu sandık megersem dodiksiz modeli varmış Bulgaristan'da ondan uymadı araştırıyorum hala. Koltuk kılıfı icin Facebook Car Arts yazarsanız ilgilenecektir sizinle

Quote Originally Posted by civelek View Post
    maasallah mam a gecen hafta aynısından bende aldım 2 tane oldu bizde suan xsi simdi kafam karıştı xsilerin hepsi 1.6 mı yoksa 1.4 leridemi var
    Çok teşekkürler 1.6 ve 1.4 var diye biliyorum bende ama
    Tam hakim değilim çünkü askere gelmeden 2 gun once aldım bilgilenemedim fazla

Quote Originally Posted by Ozan Özer View Post
    Maşallah Melih..
    Araç oldukça emin ellerde Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    Ozan abi çok teşekkür ederim Sagolasin