Sesi yakinda hayvanlasicak
Printable View
Beyler adam ışınlanmayı bulmuş.
Yok yahu,abartma :)
100-200km 3-3,5 sec lerde olursa bak ozaman bunu dersin
Bu gariban spec. 7,5sec lerde,pist gurusu arkadasimiz,hizlanmayi turbolu abilerine birakiyor ;)
Maşallah abi kaza belasız çok güzel olmuş makina ...
Maşşallahı var gerçekten.
Sagolun,eksık olmayın arkadaslar....
Bisey sorucam
GT3 RS daha iyi bi secim olurmuydu acaba onun daha pist odakli oldugu ***** sizinde daha cok oyle kullandiginiz *****
Acaba aradaki fark ( gt3 ile gt3 rs ) cok bariz mi yoksa fiyat farkina degebilecek ekstrem bir arac degilmidir
Abi aslen meraktan soruyorum ama bi kac zamandir rs i takip ediyorumda bir bilene sormak istedim
RS en yakın ocakda teslım yanı baya bır beklemek gerek.
Kagıt ustunde pek fark yok gıbı yanı 25 hp guclu ve aynı kılo.
Ancakkk her sey kılo yada guc degıl. Cunku aracın ayarı cok cok onemlı yanı alt takımlardakı parcalar ona gore uretılmıs olmalı.
Yanı bızım yollarda kullandıgımız hatta spor arac dıye bındıgımız aracların salıncak-burc-on kol vs sı yol ıcın uretılıyor ancak bu aracların kı safi pist kullanımı icın uretılıyor. Ayarı cok rahat yapılıcak yada burulmaları mınımuma ındırıcek parcalar...
Mesela ingiltere de gt3 rs , gt3 den %30 daha pahali onu secmemenizdeki sebep TR ye gelene kadarki ciddi fiyat farki mi yoksa beklemek istememek midir? Degermi acaba demek istedigim otdu
gt3 den bir cok farkli altyapiya sahip o ***** bende o farklara bakindim ciddi detaylar var salt motor olarak bakilinca 4.0 hacim ve 25 hp fazla guc o kadar ama aslen o kadar degil belli
Yani keske onu bekleseydim dermisiniz acaba :)
Benım alt yapım neredeyse aynı rs ıle.
Motor zaten aynı sadece alt krankdan hacım alıp guc cıktı.
Ama rs ın ayarlı alt yapısı bambaska gelıyor,yanı parcada ayar onemlı.
Rs 35-40€ pahalı,TC de 100-120€ olarak yansır plakalarken. Fıyattan ote zaten 9 ay bekledım,ustune 10 ay daha katlanamam :(
So far so good
aracınıza maşallah kazasız belasız binmenizi dilerim
Ben Bu arabaları oyunlarda bile alamıyorum:)
Yaa gt3 rs ülke şartlarında çok mantıklı olmasada,ben o ön çamurluklarını muhakkak getırmek ısterdim abi..o ney öle yaa..
On camurluk oluyor ama fazla wanna be olur Hakan...
Rs ulkemız sartlarına cok fazla olur,gt3 bıle fazla ya,neyse....
Tesekkur ederım ıyı dılekler ıcın.
Kazasız belasız abi severek takip ediyorum pist gününde araç içinden çekilen görüntülerden haber varmı acaba abi :)
Henuz yuklıyemedı Umu,bana kartı kargo yapıcak :)
Haha! Emınım oyledır. On tamponum 22.000 tl cık....
https://www.youtube.com/watch?v=2wAR...ature=youtu.be
https://youtu.be/2wARh_mjyX8
Nıhayet elıme ulsatı.
Tesekkurler Umutcum :)