İyi günlerde kullan Murat abi yine muhteşem bir araba almışsın
Printable View
İyi günlerde kullan Murat abi yine muhteşem bir araba almışsın
Hayırlı ugurlu olsun, Allah nazarlardan saklasın,
Bence mavi olmadıgın iyi olmuş abi, o renk nazara gelebilirdi.
Jantlar ve totosunun arkadan gorunusu muazzam, pist videosu bekliyoruz yaza dogru :)
Hayırlı olsun abi. İnsan bakmaya doyamıyor gerçekten. Allah kaza bela vermesin.
Maşallah;hayırlı gazlamalar dilerim..jantlar ayrı bir güzel..
jantlara bittim,araç zaten şaheser,kazasız belasız günlerde kullanın.nazar boncuğu şart :)
Murat bey hayırlı olsun, güle güle zevkle, keyifle binin.
Bir ricam olacak. Aracı iyice test ettikten sonra, vakit ayırıp gt3, 458 ve GTR'ın türkiye pistlerindeki performansını kıyaslayabilir misiniz. (kıyaslamaya takip edemediğim başka araçlarınız varsa onlarıda eklerseniz sevinirim.) Lakin böyle bir kıyaslamayı Türkiyeden şu an en iyi sizin yapabileceğinizi düşünüyorum.
Tesekkur ederım,sagolun,yaparım tabı...
Otomobıl alman benım ıcın ;)
Tesekkur ederım...
Yok yahu,bu oyle rekor kıramaz,ancak RS gerek ama keyıflı olucagı kesın.
Amın,en korktugum sey nazar. Tesekkurler.
Motor en fazla 25hp daha guclenır,pıst ıcın kullandıkca bır kac seyı gelıstırmek gerekıcek...
Tesekkur ederım,sagolun.
Bende aynı gorusteyım,tesekkur ederım..
Amın,sagolun.
Kadranda 10bin'mi yazıyor ? :rolleyes:
Hey Maşşşaaallah :)
Kazasız belasız...
Murat abi kazasız belasız gerçekten çok güzel bi araba.. cahilliğime vererek bir soru sorucam daha önce internette bakmıştım gt3 rs sanırım 4.0 bu 3.8 ayrıca bi farkı nedir mesela yani bu kadar bekleyen bilgili birisi onu niye tercih etmiyor merak ettim .. rolcage filan saçma duruyor oda sonuçta.. ama bilgilenmek adına sormak istedim.. birde abi tabiki zevkler renkler ama ben ilk resimlerde brandalı siyah beyaz kombinli olanı tercih ederdim.. buda mükemmel tabi . tekrar kazasız belasız abi..seni tanımıyorum ama yorumların cevaplarındaki mütavazi abi tavırlarınla tanımadan sevdim abi gönlünce bin inşallah
Sonunda..
Murat abi kazasız belasız , nazarsız günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
Nazarlık yerine güzel bir önerim var ; paylaşacağınız her yol , pist videosunda sayısız maşallah alarak her türlü kem gözle baş edilir diyorum :)
Amın sagolun...
Tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın...
Rs tamamen pıst odaklı ve cok sert. Gt3 daha ehli versıyon. Ayrıca rs agustosda ancak teslım oda yakalıyabılırsem.
Beyazdı gecen senekı sıparısım ama beyazdan sogudum ıyıce...
Buarada clupsport paketı aldım...
Tesekkur ederım,ınsallah oyle olur ����
Daha bugun barışın orda kulağını çınlattım,hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah,seviyorum insanların istediklerinin olduğunu görmeyi,bakalım bizimkide olucakmı abi :)
maşallah kazasız belasız
Nazar değmesin diye yorum yapmak bile istemedim. Maşallah . Clupsport paket almanız çok yerinde olmuş. Resimlerden direksiyon simitini görünce kafama takıldı. İnternetten görsellere bakınca anladım. Keşke simit olarak RS ve Carrera GT4 teki simitten olsaydı. Kafaya takılmaması gereken ufak bir detay ama benim hoşuma giden bir detay . Galiba simit sakıntım var . Diyecek söz yok. Pist videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Kazasız belasız , sıkıntısız sürersiniz inşallah.
Bu arada 458 ile bunun speclerini hiç karşılaştırmamıştım. Sizin yorumlarınıza bakarak 458 Speciale nin rakibi GT3 RS oluyor herhalde . Açıkçası Speciale İstanbul Parkta nasıl bir performans gösterir çok merak ediyorum
Kazasız belasız sürüşler