üstad maşşalah çok güzel duruyor araç fakat orj yaylı 301 arkaya 3 kişi oturunca sanki arabanın totosu yere değecekmiş gibi oluyor bu yaylarda sonra nasıl oldu dikkat ettinmi hiç sertiği nasıl yayların?
Printable View
üstad maşşalah çok güzel duruyor araç fakat orj yaylı 301 arkaya 3 kişi oturunca sanki arabanın totosu yere değecekmiş gibi oluyor bu yaylarda sonra nasıl oldu dikkat ettinmi hiç sertiği nasıl yayların?
Hayırlı olsun.Bizde dün 2 tane aldık şirkete. Debriyajdan ayağını hızlı kaldırdınmı küt diye vurma sesi geliyormu sizden de.
Kardeşim internet üzerinden aldım 230 lira spor yayın fiyatıydı kapıda ödemeyle filan kargo 290 geldi galiba yanlış hatırlamıyorsam bak ilk postta konuyu açarken resimlerini eklemiştim yayın . 3.5 cm düşürüyo şuan elimde1 hafta kullanılmış kaç aydan beri boşta garajda yatan yay var 2 takım almıştım amcamdada 301 vardı nete koydu sattı kısmet aracın üzernde sadece 1 hafta kaldı sattık bir amcaya orjinallerini verdik oda bize spor yayları getirdi . İstersen sana Gönderebilirim .
jantlar çok güzelmiş maşallah araca.
Teşşekür ederim...
jantlar harika
hiç bozma :icon_tup:
Tşk ederim , Sağolun ...
jantlar 17" mi, 15 olarak bulunabilir mi ? internette bakındım ama bulamadım.
Ayrıca yapılmayanı yapmak her zaman daha güzel oluyor. MaşAllah benim çok hoşuma gitti. Kazasız belasız.
Golf yüzünden fazla ilgilenemesekte her zaman kalbimizde bizim emektar :)
http://i.hizliresim.com/bYqvVY.jpg
hayırlı olsun app beşiktaş baskı olmalı bi de arka stop filmleri olmamış
onun haricinde on numara