Güzel günlerde kullanın
Printable View
Güzel günlerde kullanın
maşallah bayıldım kazasız belasız
Kazasız belasız.. Orj jantlarla daha iyi olmuş Maşallah.. :icon_tup:
maşallah kazasız belasız ok gibi duruyor hatta dün değil önceki gün sanki fındıkzadede gördüm yanlış hatırlamıyorsam
maşallah anıl cok guzel bır rs aldın nazar degmesın kardesım
maşşşallah güzel bir rs oz jantları griye boyatıp kullanılsa daha güzel dururdu sanki maşşalah tekrardan :)
Aynen is yerimiz findikzade de dogru gormussun buyur gel bigun cayimi corbami ic :) sercanim eyvallah kardesim benim. Saolasin can tesekkur ederim. Herkese cok tesekkur ederim iyi dilekleri ve iyi yorumlari icin :)
Kazasiz belasiz gunlerde kullan kanki rengiyle durusuyla on numara masallah
Maşallah fena duruyor. Son hali bence cok iyi olmuş.
jantlar acıkmı olmus ?
aracın üstündeki farlar antrasit renkteymiş, sıfır alınanlar siyah sanki. Antrasit olanlarla daha hoş duruyormuş bence. Ama onun dışında başka tek kelime edemedim, OZ'lerle ayrı güzel, orjinal jantlarla ayrı güzel, kazasız belasız :)
Maşallah çok güzelmiş.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
aynen oyle farların ıclerı tr ye gelen rs lerde fume fakat fransa da paket olarak mı nedır bılmıyorum ıstenırse farın ıcı opsıyonel olarak sıyah cıkıyor şükürler olsun mais saolsun bızı kırmadı sıyah olarak getıttırebıldık :) ıyı yorumlarınız ıcın çok teşekkur edıyorum
Çok çok güzel olmuş.Tam yapmak istediğim şey.Orjinal ve temiz.Kazasız belasız kullanın.
Maşallah ALLAH kaza bela vermesin yerinde dokunuşlar yapılmış çok beğendim araçta çok hoş.
Ultraleggeralar daha bi hoş gibiydi jant tercihinde aracınıza maşşallah zıpkın gibi
Maşallah. Yeni açmış bir çiçek yeni doğmuş bir bebek gibi :)