Önceden küçükhamam da kırmızı jettana baktırıyordun, şimdi buna baktırıyorsun. İlk gördüğüm an senin aldığını anlamıştım. Hayırlı uğurlu olsun konuyu yeni gördüm :)
Printable View
Önceden küçükhamam da kırmızı jettana baktırıyordun, şimdi buna baktırıyorsun. İlk gördüğüm an senin aldığını anlamıştım. Hayırlı uğurlu olsun konuyu yeni gördüm :)
Maşallah kusursuz duruyor kazasız belasız..
Yok hayir karartma yok 182 lerde opsiyon olarak yurt disinda siyah zeminli farlar var 0 alinirken biraz daha fazla verip siyah zeminlisini alabiliyorsun. Fakat Turkiye ye gelen 182 liklerin hepsi ici fume olarak gelmis o yuzden ben bunlari getittirene kadar cok ugrastim ama mutlu sonla bitti :)
Maşallah çok güzel bi duruşu var farları getirttiğin kadar varmış :)
Rengi muhteşem allah kaza bela vermesin :)
çok güzel ya rengi, şu gri,beyaz ve siyah araba alanları hiç anlamıyorum :)
harika bir aracınız var renonun bu rengine hastayım. Allah kaza bela vermesin maşallah
maşallah kazasız belasız rengi çok güzelmiş.
Rengini ve duruşunu inanılmaz beğendim. Allah kazadan beladan saklasın çok güzel
MaşAllah trophy sarı olaydı ya tam olurdu:) Kazasız belasız olsun çok güzel duruyor aracın iyi günlerde olsun kazasız belasız..
1 ay kadar önce sahil yolunda görmüştüm muazzam duruşu var kazasız belasız
maşallah kazasız belasız
Aracım yaklaşık 2 ay önce fln forumdaki ki halil abime verilmiştir. Hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin.
Kazasız belasız çok güzel
Kazasiz belasiz cok guzel gercekten ozellikle rengi
Maşallah koleksiyonluk resmen :) Tekerinize taş değmesin güle güle kullanın.