Maşallah fotoğraflar çok iyi, arabaya söylenilinicek bir şey yok zaten kazasız belasız![]()
Çok beğendim maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
BMW E90 320d LCI
MaşAllah aracı Büyükçekmece 61 otoparkın orada canlı canlı görmüştüm, gördüğümden bu yana daha da güzelleşmiş. Ön camada film yaparsan çok tatlı durur. Kazasız belasız sürüşler
yorumlarınız için teşekkr ederim , cam filmi polislerden yana sıkıntı olur diye korkuyorum yanlara pek bişey demiyolarda önlerden direk ceza kesiyolar diye biliyorm yoksa yaptırmayı düşünmüştüm![]()
bunlar unutulmuş![]()
[]...im.com/m5rj28)
![]()
Haydaaaaaaaa![]()
Neden ps de o kadar cok ugrasıyorsun kı kardesım o zaman bırak orjınalını koy yapmayın allasen böyle şeyler![]()
Bu arabada daha önce 7er janti shopluydu. Daha önce birisi demişti şuradayim,getir arabayi görelim bu jantlar var mı diye. Arkadaştan ses seda çıkmamıştı.
Arabaya bişey yapamamak ayıp değil kardeşim. Orj olduğu gibi Paylaş biz yine maşallah deriz. Ama shop falan gerek yok ; ha illa yapacam diyorsan forumda sanal modifiye başlığı var oraya at fotoları..
Kazasız belasiz..
Jantların orjinali nasıl böyle olur diye düşünürken shop olduğu iddaaları çıktı:S Yinede maşAllah..
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)