Teşekkür ettim. Hemen geçtim siparişini.
Printable View
Baştan sona okudum Maşallah çok güzel olmuş aracınız keyifle okudum. Yaptığınız her işlem de yerinde olmuş, titizliğinize hayran kaldım. Zaten herkes söylenmesi gerekenleri söylemiş, ben yine de söyleyeyim. Ön ızgara piano black olmalı ve farları karartın. :p
Allah kaza bela vermesin.
kesinlikle katılıyorum.örnek olması açısından eski aracımdan bir foto http://i57.tinypic.com/357iwzk.jpg
Maşşallah.. cıncık gıbı bır 307 olmus
çiçek gibi olmuş maşallah . :) kazasız belasız .
elinize sağlık normalde bu araçları beğenmem ama sizinki çok güzel duruyor maşallah
teşekkür ederim , şart oldu farlar :D
sizin aracınızda çok şıkmıştı teşekkürler :)
sağolun teşekkür ederim
çok teşekkürler :)
teşekkür ederim sağolun :)
Maşallah kardeşim konunun akışıda aracında çok güzel titiz çalışmışsın belli oluyor :)
Komple 2 cm daha bassan çok daha güzel durur bide öndeki 2 tampon çıtası boyalımı deilmi anlamadım ama boyalıysada parlamıor güzel bi piano black boyanırsa daha iyi olur egzozda biraz emanet durmuş gibi onu görünmicek şekilde yere büksen bence daha güzel durur yada tamponu borunun yarı çapı kadar kestirip içine soksan mesela :)
Allah kaza bela vermesin.
sizin videoları daha önce youtube dan izlemiştim bende marea hlx var iyi fark atıyor videoda bir gün kısmet olursa birde benim hlx ile deneyelim :)
Maşallah aracınıza resmen şirket spec'ten kurtarmışsın aracın durumunu allah bir daha kaza bela göstermisin sana
kanka masallah roman gıbı anlatmıssın olan herseyı bılıyorum ama burdan okuyunca o gunler aklıma geldı cumartesı arabaları yıkayalım:)
teşekkür ederim :) , bundan fazla basmam hem konfor hem kullanım kolaylığı olarak ideal belki coilover fln olabilir ileride , tampon lipi orjinal mat onu boyamak yerine değiştirecem
tabiki şuan aracım yazılımsız tekrar üst kapak açılacak o işlemlerden sonra deneriz
aynen , adama benzedi biraz :) teşekkür ederim
aynen kanka cumartesi detaylı bi temizlik yapalım :D
eline emegine saglık kazasız belasız inşallah :) detalı işini bende çok severim eski vti ımda heryerını sokup temizliyırdum hergun şimdi scirocco oyle olmuyor yenı araba temiz araba canım sıkılıyor kurcalamayınca :)
Keyifle okudum çok güzel olmuş Maşallah. Önlere mutlaka coil olmalı bence bu güzellik basıklıkla desteklenmeli. Çok ince marşpiyel ve spoiler de olabilir, çok ince :)
teşekkür ederim valla en mantıklısı sizinki olmuş , sorun gidermek yerine artık sizde wax , cila , polisaj tarzı uğraşırsınız :)
teşekkür ederim , evet bu konuda baya söyleyen oldu dediğim gibi ileride coilover olabilir , sizin araçlarına olan dokunuşlarınızı takip ettim fiestadan bu tarafa zevkli yerinde uygulamalar yapan birisiniz , zamanla spoiler ve marşpiyelide değerlendireceğim :)
maşallah hocam eline emeğinize kesenize sağlık.
keyifle okudum.
masallah gecmıs olsun sonra tekrar masallah :) prosportları nerden aldınız fıyatları nedır
Güzel zaman ve nakit harcanmış araçlardan birisi daha, 307 kullanan birisi olarak başarılar diliyorum işlemlerin devamında .
teşekkür ederim :)
prosportu burdan bi üyemizden aldım şu an hatırlamıyorum nickini 200 tl ' ye almıştım boostu
teşekkür ederim sağolun :)
Evet detaylara devam kırmızı dikişli el freni körüğümüzüde taktık :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...0c949e3d42d308
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...635a8080dce649
https://scontent-bru.xx.fbcdn.net/hp...24&oe=55A26F8B
Kardeşim çok güzel olmuş bütünüyle benim düşündüğüm her şeyi yapmışsın. :) Özellikle stromboliler hayalimdi bir türlü yapamadım çok güzel olmuş. Öne cupra lip piano black ızgara far karartma ön arka bi tık basıklık ile ile nokta olur :) Stromboli dark niye tercih etmedin çok daha güzel dururmuş aslında :)
Maşallah. Kazasız sürüşler
Hakkı bi maşallah da ben cekiyim ciddi emek harcadin Güle güle binmek nasip olsun inş.
5cmlik yaylardan memnunmusunuz? bende aynı kasa 307m var yay almak istiyorum ama konfordan vazgecmekte istemiyorum kararsızım çok :)
MaşAllah kazasız belasız olsun biraz daha basılıp ön tampon atı asrta H tarzı liple nokta konulmalı:)