Herkese Merhaba ,
CoronAir'ı sattıktan sonra hiç aklımda yokken Tayfun abimin (taytay) beni gazlaması sonucu 1.7 ilanlarına bakmaya başladım.Birkaç tanesine gidip baktım fakat istediğim dirilikte araba yoktu. Son anda tesadüfen bu aracı buldum , Görsel eksikleri ve temizlik ihtiyacı vardı. Ustamın motor kondisyonu ve kasa olarak onay vermesi sonucu arabamı aldım.
Allah olmayana çok çok daha iyilerini nasip etsin.
Arabayı toparlarken bana yardım eden Burak kardeşime (burakgulsan) , babasıyla beraber bize destek veren Emre Akkaya kardeşime (Akkayaotomotiv) teşekkür ederim.
Cuma günü aldım , Cumartesi günü sabah erkenden sanayi yolunu tuttuk. 2 önceki sahibi arabayı bastığı için davlumbazları sökmüş. Ön iki yeni davlumbaz , yeni lip , saçma sapan takılmış sis farları iptali ve yeni alt ızgara , sonrasında krom panjur temizliği yapıp boyanması derken günü akşam ettik. Akşam son olarak dayanamayıp arabayı bastık. Buraya yapılanları yazmak 10 saniye sürsede uygulamak bizi bayağı yordu.
Maşallah'ı esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Bu kısımdan sonra fotoğraf çekemedim , pazar günü pasta cila , koltuk ve tavan temizliği yaptıktan sonra şuanki güncel hali ;
![]()