Tam olması gerektiği gibi maşallah evlata :) :icon_tup:
Printable View
Tam olması gerektiği gibi maşallah evlata :) :icon_tup:
Maşallah kazasız belasız :)
MaşAllah çok çok güzel kazasız belasız olsun..
Masallah Mustafa abi Allah nazarlardan saklasin Allah banada nasip etsin :)
maşallah kardesımm :)
Maşallah içi dışı bir. :) paha biçtiniz mi ? :)
biz ölürüz ama bu kasa ölmez maşallah aracına güzel günlerde kullan
Masallah silah gibi tertemiz ve diri duruyor... Gule gule tadini çıkar kardeşim...
kaç model ama silah gibi .. adamların zamanında yaptığı arabalara bak bide bizim ..? neyse bizimkileri konuşmak bile istemiyorum :D
maşallah
maşallah çok güzel görünüyor.Allah kaza bela vermesin
Çok iyi maşallah
Duruşu çok güzel maşallah. Konsolda da bir sürü tuşları var piyano gibi. Olabilecek bütün donanımlar var sanırsam. Güle güle kullanın.
Forumda bol bol E36 gormek cok mutlu edıyor benı, masallah.
Arka M tampon lazım.
Bır de ASC tusu ıle Alarm ısıgının yerını degıstırırsenız tamamdır:)
Maşallah çok iyi duruyor, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin :)
Allah kaza bela vermesin Maşallah hep bi e36 cabriom olsun istemişimdir mavi renk gerisi jantına kadar aynı :)
Maşallah çok şık araç
Maşallah. Ön sinyallerde folyo mu var yoksa orjinali bu sekilde? orjinalse ne diye geçiyo bu sinyaller kristal mi füme mi?
teşekkürker, paha illaki biçilir de şuan ben biçmiyorum ama teklif eden çok oluyor :)
arka m tampon aklımda ama yan sanayi takmakta istemiyorum bakalım ilk yapılacaklar listesinde
alarm ışığınıda bilerek ortaya koydum böyle daha iyi olmuş gibiydi. teşekkürler yorumun için kardeşim :)
Allah razı olsun inşallah daha güzeli daha iyisi ve mavisi nasip olur teşekkürler :)
teşekkürler, ön sinyaller orjinal füme folyo falan değil, canım sıkıldıkca turuncular ile değişiklik yapıyorum :)