Maşallah aracına gerçekten diri ve güzel duruyor
Printable View
Maşallah aracına gerçekten diri ve güzel duruyor
Maşallah kardeşim, kazasız belasız :)
Hayırlı uğurlu olsun.Corona'dan sonra birazcık ufak gelmiştir :)
hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin maşallah ateş gibi bende işten fırsat bulup toparlayamadım yeni 1.3 cdti sini aldım en kısa zamanda halledecem inşallah (;
Sağolasın kankam eline sağlık :)
Teşekkür ederim
Sağol hacı abi :)
Teşekkürler abi , coronanın tadı çok başkaydı ama artık yine yapacak bişey bulamayıp sıkıldım 2000 tl zararına verdim :)
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :) Kule gergisi aldığımda üstünde vardı zaten inanın bılmıyorum fiyatını ve nereden bulacagınızı. Farları yenisi ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Sağol kanka geldiğinde haber verirsin paslaşırız :)
ahahah eyvallah abi teşekkür ederim ben sana demiştim yaptıktan sonra geri isteyeceksin diye :) Hersey icin tesekkürler tekrar :)
Teşekkürler , evet Hereke piknik alanı :)
Teşekkürler , maalesef renk kodunu bılmıyorum :)
Eyvallah kanka yine hızlı oldu alıp toparlalamız :D Aynen beyni yukarı aldırıcam :)
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Abi teşekkür ederim :)
Teşekkürler amin inşallah :)
Ahaha valla senın gazınla aldım corsa :D Eyvallah abi iyiki gazladın :D Dodiğin biri uçmuş yolda siparis verdim :)
Teşekkürler :)
Teşekkürler eyvallah hacı abi :D
Aracı kimden aldınız bilmiyorum ama aldığınız kişiden önceki 3 sahibide arkadaşım.kule gergisini kendim yapmıştım cuzzi bi rakama vermiştim arkadaşıma.üstündeki elf stickerleri bile hala duruyo kaç sene oldu:) masallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Ancak bu kadar hızlı değişebilir maşallah :) modelli foto da isteriz ama :D
Bi arkadaşıma düşünüyoruz bu aralar 1.7 satma niyetin varsa görüşelim
Doğrudur teşekkür ederim :) Ben 6. sahibiymişim. Kule gergisi içinde bende teşekkür edeyim size , çok isteyen oldu face'ten falan ama satmadım :)
Teşekkürler Abim :D Modelli fotoyu buraya atarsam konu patlama yapabilir :D
Abi whatsapptan konusalım, istiyorsa vereriz sıkıntı yok :)
yine opelden vazgeçemedin maşallah corci hoş bizde arıyoruz bu aralar kardeşime .)
- Maşallahı hakeden bir araba. Kazasız belasız.
MaşAllah kazasız belasız olsun kardeşim iyi günlerde kullan..
maşallah, kazasız belasız sürüşler.
bir jant ister bu araba herhalde? :)
Eline koluna sağlık seni tanımıyorum ama tanımış kadar oldum konularından ve arabalarından dolayı. :)
Maaşallah tekerine taş değmesin. :)