denilecek şeyleri arkadaşlar söylemiş zaten biraz önem gösterirsen denilenlere dahadaha güzel görüntü elde edebilirsin. emeğinize sağlık kazasız belasız
Printable View
denilecek şeyleri arkadaşlar söylemiş zaten biraz önem gösterirsen denilenlere dahadaha güzel görüntü elde edebilirsin. emeğinize sağlık kazasız belasız
maşallah emeğinize sağlık turbo candır.
Motor olarak güzel bir setup yapılmış fakat aracınızı fuarda da görmüştüm dış görünüşünün değişmesi şart. Ya komple racing görünüme çevrilmeli ( Dtm tarzı arka diffüzör - Uzun ön lip tampon gergileri ve canardlar ) yada komple orjinale yakın toplanması taraftarıyım. En azından arka plakanın yeri orjinal yerine alınmalı. Çok göz tırmalıyor.
araç kafadan iyi duruyor ama arkası için aynı şeyi söyleyemeceğim doğan stopları plakayıda olması gereken yere koyarsanız daha güzel bi görüntü yakalarsınız
Maşallah aracınıza kazasız belasız binersiniz inşallah , benimde zevkime hitap etmiyor ancak ciddi bir emek söz konusu iyi günlerde binersin inşallah
Kazasız belasız sürüşler benim hoşuma gitti.
Ayıptır sorması araç kaç krş yakıyor:D
turbo falcon dimi bu araç ? maşallah diyelim, ön tarafı daha düzenli olsa farlar intercooler panjur vs hatta arka çamurluklar yıllardır aynı kabalıkta jilet gibi bi görüntü sağlansa çok daha sükseli bi araç olur. ilk piyasaya çıktığı hali çok daha temiz bi görüntüsü vardı.
Celal abi tarafından ilk yapıldığı zamanları hatırlıyorum da o zamanların parmakla gösterilen araçlarından biriydi. 2 Fast 2 Furious etkisiyle altı komple mavi neonluydu, standarda yakın bir dtm kanat, kapı kolları iptali ve 1 hafta uğraşılan kaput..
Yaptığı kaza sonrasında çok şükür ki kendisine bişey olmadı ama toplamakla uğraşmadı, sattı.
İzmit'te nerde görsem Turbo Falcon'u eski günler aklıma geliyor, hayranlıkla baktığım izlediğim..
Onca yıla ve yaşanmışlığa rağmen hala derli toplu durması ve ilgi odağı olması en güzel yönü olsa gerek, kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..
Maşallah.
Aracın intercoolerı içeridee şuanda ön düzen dediğinizi anlamadım farları ve panjuru aracın orjinal parçası sadece bi zenon yapıldı araca arka çamurluklar ilk yapıldığı zamanki gibi o yüzden ona ben bişey diyemem açıkcası ben şuanda motoru için paylaştım aracı dış görünüş ikinci planda benim için
Teşekkür ederim ilk önce elimden geldiğince bişeyler yapıyorum ama şunu kesin söleyim motoru her zamanki halinden daha da iyi olacak ilk çıktığında olan motorundanda iyi olcağı kesin herşey açıklamada ben sadece yapılan bir aracın ismi olanın ismi devam etsin diye uğraştım elimden geldiği kadar kapı kolları ben aldığımda takılmıştı kafamda eski haline geri çevirmek var ama şuanda aracın elektrik aksamına güvenmiyorum otomatik kapı çok hassas bir nokta çünkü en ufak hatayı kaldırmaz kısmet olursa eğer eskisi gibi olacak kapı ve arka kelebek camlarıda :)
Maşallah, allah kaza bela vermesin...
Hey gidi Turbo Falcon. Herkes gitti bir tek sen kaldın piyasada.
Kocaeli'nin efsane makinasıydı zamanında harbiden seneler çabuk geçiyor.
Yeni modaya uyarlamanın zamanı geldi ama.
Çamurlukları orjinale çevirip, Arka plakalık yeri orjinali gibi olsa,
Orijinal Tamponlar, Panjur, far v.s. olsa, güzel bir jant ile tamamlansa şanını daha iyi yürütür.
Kazasız, belasız İnşAllah.
arabadaki emek taktire şayan fakat tekrarlamak gibi olacak ama yorum yapmak istedim araç yorumu hak ediyor. Yarim oldugu icin insanlara acayip geldi benimde tarzim değil diğer arkadaslar gibi dusunmekteyim. Zevklet ve renkler tabiki ama araci boklamak değil sakin yanlis anlaşılmasın 3 4 tofas parasi harcanmis belli. Ya komple wide body yapilmali dtm tarzi yada orjinal sade sleeper style olmali . Agiz tadiyla bin dostum kazasiz belasiz :)
teşekkür ederim kafamda var zaten wide body kit ciddi anlamda bi kaç projede var ama işte suanda onla adam gibi uğraşıcak adam arıyorum yani saçla yapıcak adam bulmak zor çamurlukları polyesterle yapıldıktan sonra polyester üstüne macun yapılsa sağlam olcağını bilsem düşünmem hemen yaptırırım şuanda tek tük yapacak var 3 4 bin tl istiyor bodye bakalım zaman içinde neler olucak ama şimdilik spoilerı çıkarma gibi bir durumum var :) teşekkür ederim amin inşallah :)
emek açısından saygı görsel açıdan ise tahammul sınırlarını zorlayan bir araç , görsel konusunda reçete yazılmış yukarıda ki postlarda.
allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.