Aracın diş görüntüsü ve rengi benim zevklerimi pek yansıtmadığı için yorum yapmak istemedim "özür dilerim", aracın motoru ve diğer ayrıntılarda ciddi bir emek söz konusu, Kazasız belasız günler dilerim.
Printable View
Aracın diş görüntüsü ve rengi benim zevklerimi pek yansıtmadığı için yorum yapmak istemedim "özür dilerim", aracın motoru ve diğer ayrıntılarda ciddi bir emek söz konusu, Kazasız belasız günler dilerim.
denilecek şeyleri arkadaşlar söylemiş zaten biraz önem gösterirsen denilenlere dahadaha güzel görüntü elde edebilirsin. emeğinize sağlık kazasız belasız
maşallah emeğinize sağlık turbo candır.
Motor olarak güzel bir setup yapılmış fakat aracınızı fuarda da görmüştüm dış görünüşünün değişmesi şart. Ya komple racing görünüme çevrilmeli ( Dtm tarzı arka diffüzör - Uzun ön lip tampon gergileri ve canardlar ) yada komple orjinale yakın toplanması taraftarıyım. En azından arka plakanın yeri orjinal yerine alınmalı. Çok göz tırmalıyor.
araç kafadan iyi duruyor ama arkası için aynı şeyi söyleyemeceğim doğan stopları plakayıda olması gereken yere koyarsanız daha güzel bi görüntü yakalarsınız
Maşallah aracınıza kazasız belasız binersiniz inşallah , benimde zevkime hitap etmiyor ancak ciddi bir emek söz konusu iyi günlerde binersin inşallah
Kazasız belasız sürüşler benim hoşuma gitti.
Ayıptır sorması araç kaç krş yakıyor:D
turbo falcon dimi bu araç ? maşallah diyelim, ön tarafı daha düzenli olsa farlar intercooler panjur vs hatta arka çamurluklar yıllardır aynı kabalıkta jilet gibi bi görüntü sağlansa çok daha sükseli bi araç olur. ilk piyasaya çıktığı hali çok daha temiz bi görüntüsü vardı.
Celal abi tarafından ilk yapıldığı zamanları hatırlıyorum da o zamanların parmakla gösterilen araçlarından biriydi. 2 Fast 2 Furious etkisiyle altı komple mavi neonluydu, standarda yakın bir dtm kanat, kapı kolları iptali ve 1 hafta uğraşılan kaput..
Yaptığı kaza sonrasında çok şükür ki kendisine bişey olmadı ama toplamakla uğraşmadı, sattı.
İzmit'te nerde görsem Turbo Falcon'u eski günler aklıma geliyor, hayranlıkla baktığım izlediğim..
Onca yıla ve yaşanmışlığa rağmen hala derli toplu durması ve ilgi odağı olması en güzel yönü olsa gerek, kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..
Maşallah.
Aracın intercoolerı içeridee şuanda ön düzen dediğinizi anlamadım farları ve panjuru aracın orjinal parçası sadece bi zenon yapıldı araca arka çamurluklar ilk yapıldığı zamanki gibi o yüzden ona ben bişey diyemem açıkcası ben şuanda motoru için paylaştım aracı dış görünüş ikinci planda benim için