Hayırlı olsun kardeşim güzel seçim kazasız belasız kullan :)
Printable View
Hayırlı olsun kardeşim güzel seçim kazasız belasız kullan :)
maşallah çok güzel araç
şu hyundai her şeyi yaptı da bir jant olayını beceremedi, inşallah ölçü 4x114,3 değildir :) güzel bir jantla nokta olur kanısındayım
maşallah çok güzel bi o kadarda mantıklı araba kazasız belasız günlerde kullanın . yanlız çizmeyen kaliteli bi branda şart ***** o renki temiz tutması zor olur :) kendimden biliyorum:)
Kazasız belasız maşallah, iyi günlerde kullanın.
Bende daha ilk depom şu anda 7.1 diyor.. Benim için yeterli :)
Eyvallah abicim sağolasın.. Şu anda pazar payının baya bir bölümünü i20 kaplamış.. Satışlarda poloyu falan geçmiş ocak ayından beri.. Bakalım inşallah ilerde pişman olmayız :)
Eyvallah kanka :)
Jant olayını biraz maddiyatı düzeltince düşünücem :) Teşekkürler :)
Valla siyah kadar belli olmuyor kir, ama beyaz kadarda temiz durmuyor.. Brandayı sevmiyorum uğraşamam üşengeç adamım ben.. Bol bol yıkatıcaz artık :)
Amin cümlemiz teşekkürler :)
hayırlı olsun kazasız belasız surusler olsun ;)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.. iyi bir seçim yapmışsınız bu aralar bende çok düşünüyorum büyük ihtimal style+ paketi olacak ama elite blue arasında ne fark var gözle görülen style+ da multivideo oynuyor mu?
Teşekkür ederim :)
Style+'ta orta konsoldaki ekran yok. Onun yerine normal teyp var.. Elite ile arasındaki farklar kısaca şöyle ;
-Yağmur sensörü
-Far sensörü
-Start-stop özelliği
-Navigasyon
-Katlanır aynalar.
-4 hava yastığı
Benim bildiğim bunlar.. Bunların haricinde bi fark yok. Ama ben hyundai'nin navigasyonunu sevmediğim için elite düşünmedim.. Dokunmatik dandik tabletlerden yapmışlar resmen :) Accent blue var babamda, ondaki navigasyonu kurcaladım biraz, dokunmatiği zayıf ara sıra donuyo falan.. Hiç hoşuma gitmedi..
Maşallah araciniza çok iyi seçim fiyatına göre
İlk iş olarak app'leri taktık.. Sırasıyla amerikan park ve ön camlara 1 numara film düşünüyorum.. İlerleyen zamanlar da belki 3,5 cmlik bir yay ve yazılım :)
Plakasız çok vahşi duruyor.. :) App'leri takalım diye eskilerini sökerken bi kare aldık :)
http://i.hizliresim.com/GYP8av.jpg
Bunlar da app'lerimiz :)
http://i.hizliresim.com/1yVQqb.jpg
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.Limanda belki bintane kullandım bunlardan sevkiyat yaparken,donanım tip vs.güzelde çok uzun ömürlü araçlar değil..
Teşekkürler.. Uzun ömürlü değil derken nedir mesela.. İç malzeme kalitesi mi ? Yoksa motorun ömrü mü? Aydınlatır mısın biraz ?
Malzeme kalitesi günümüzde ki çoğu araçta olan gibi sıfır ve dayanıksız.Ön tampon lip,boya hataları vs.Motor olayını orda anlamamız zor tabi..Anlık bakıp geçiyorduk.Ama şanzımanla ilgili sıkıntıları var diyebilirim nerden baksanız 10 taneden 4 ünde vitesten atma geçmeme kavramama gibi çok sıkıntılar vardı..Özellikle i10 lara günlük bir kullanımda ben en fazla 5-6 yıl ömür veriyorum.
ön görü enfes; bin taneyi alıp ordan oraya çekerken; hem boya, hem iç aksam, hemde yürüyenini çözebildin aracın 3-5 sene dayanbilecegini anladın ama koca hyundai çözemedi bunları gerizekalı zaten vitesinin gecmedigini falan yapamamıslar olmamış ondan 5 sene garanti dayayalım cozerim demişler
baya tutuldu her yerde görüyorum cam tavan olanlar çok şık.maşallah hayırlı olsun
ön tarafı bana 106 gti ı anımsatıyor baya o yüzden ayrı bi seviyorum
Madem merak edenler var;
Şu an 55bin km'de test aracına biniyorum ben. Bu süre zarfında eksilen yağını tamamlamak dışında bakım gördüğünü pek de sanmıyorum garibimin.
İç döşemeleri aynı renk. Ne koltuklarda ne ön göğsünde herhangi bir zayıflık ibaresi yok.
-mış'ları, -miş'ler, -hele bir de öngörüler okudum ki; ne diyeyim bilemedim...
Aracınız çok güzel, inşallah kazasız belasız kullanırsınız. 5 yıl garanti kapsamında kafanız da çok rahat olacaktır.
Jant olayı için de; 3 kapının 17 jantları direkt olarak 5 kapıda da yerine oturuyor. Biraz sabrederseniz; 17 inch'lerin servislerden tedarik edilebilmesi gibi bir plan var ama kesin bir şey de yok.
alman tasarımcı transferi sonrası hyundai baya toparladı birde yeni çıkarttıkları araçlar bi öncekinden çok farklı olmayınca belli bi çizgi dahilinde yenileniyor yeni kendi kendini baltalamiyor güzel araç güle güle kullan
Abi yazılım yapılabiliyomu yeni i20 ye duymadımda bilmiyorum :)