-
spoiler bnmde hosuma gitmedi pek..ayrıca park sensörler gövde rengine boyanırsa,sorun olmuyorsa eger boyandıgında dahda güzel durur bence...
inş istedgin gibi yaparsın aracı..kazasız belasız
Alıntı:
Cihan Nickli Üyeden Alıntı
O araba fiat in en güzel en sorunsuz arabasıdır bence :) Çok severdim. Ben de pert ettim. Sağlam arabaydı da kurtuldum allahtan.
su puntodan tek sikayetçi benm sanırım..heryer tıkırtı gıcırtı nefret ediyorum yaa...bakıma giriyor araba hersey sorunsuz, 1 ay sonra tekrar başa dönüyor hersey...
hele bi fren sorunum var hala cözemiyolar...yakıcam arabayı kapıda en sonunda:ofk:
-
yavuz abi senle ben denemek istiyorum aynı şehirde araçlarla denk geldiğimiz zaman :)
90 lık puntoya 4 boy :) full std D-4D biliyosun :)
-
tatlı olmus kazasız belasız kullan
-
-
güzel arac ama spoiler yakısmamıs stoplar +10 ;)
-
Alıntı:
Cihan Nickli Üyeden Alıntı
Ardacım. İç mekanda göstergeler olması benim çok hoşuma gidiyor. Yani önemli olan şahsi zevkim tabi ki. Sitede iç mekan resimlerim var. Soldaki motor meter saatlerime zaten laf yok da diğerleri zevk meselesi. Ayrıca her aksesuarım mutlaka çalıştır durumdadır. Çalışmayan hiçbir şeyi sırf görüntü için asla sokmam.
Cihan, iç mekan fotoğrafı varsa paylaşabilir misin. göstergelerini merak ettim de.
teşekkürler
-
Forumun iç mekan görüntüleri bölümünde paylaşmıştım. Buraya da eklerim müsait zamanımda.
-
Göstergelerden Birkaç görüntü