ya hasan merak ettim araba daha dün çalıstı sen ne zaman geldinde istanbuldan denediniz bana sabah bayramda gelecem diyordun anlamadım yani
haa suda var şimdi tamam araba güzel insallah umdugunu bulur yani o motorda
Printable View
abi benim bahsettiğim s motoru varken ben bu motordan bahsetmiyorum.ayrıca ben abimin yanına durmam kimse durduramazda denemek için.sadece o arabanın nasıl gidebildiğini biliyorum.ayrıca burhan abi yürümedi diyorsun bende yürüdüğünü diyorum ister yalan söyle ister doğru
burhan sen s motorda nasıl yürüdüğünü biliyorsun ankara yolunda hangi vtc ye rolling de ayırdı onu da biliyorsun senin arabanla 3.25 i de denedik 4 boyu unuttun mu ne oldu şimdi sana
saxo yu ıyı bı araştır da ondan sonra konuş burhancım
cihat ne sandın sen bmw leri sevmen ama burhanın arabaya 4 boy uzar
5 gibiydi ama 4 müş demekki :D
ben onno usta ile görüşmüştüm o zaman.atmosferik 150-160hp civarı bir saxo dedi.üstüne 100shot nos basarsan bide o kadar hafif bir arabayı frenleri sökene kadar boşaltıp hafifletirsen sadece turbolu bir s motor o haliyle her viteste yanında oluyorsa bilmem ne kadar ii bir araba olmuştur.
adana değil mersin o insanlarla ben şimdi görüşüyorum iyi insanlar ama bir de şu var bizim konyalı bizi üç köşe teşkile getirdiler o araba çok güzel yürüyor burhan bende bir boy arkasından girdim ama nos basmadım
ama bu motor doch deyil normal çift eksantirik bir motor miaforia 1.7 hacim var
ugraşmanıza deger insallah ???
bak ne guzel ıfade edıyorsunuz kendı arabanızı ahmet abıde anlatsa ya benım 3.25 le kalkacagımda arabamın arızasını bılıyordu arkadasız aramızda kalkacak neolcak sankı dedı sonra bı baktım ooo konya dokulmus mahmut alı abi ölmediler daha gidin konuşun ogun ben bılerek kullanmadım arabayı mahmut kullandı araba kalkmıyordu yerınden bunlarıda anlatın barıde ne oldugu bellı olsun
abi bmw dedigin araba bence zor geçer vtec gi ama bilmiyorum nasıl oldu vtec de bir sorun olmasın arıza lambası yandıgı zaman vtec gitmezki ve burhanın araba daha yeni düzelmeye basladı zaten ben biliyorum arabayı ve bindimde yani bende zor ne drgda nede roll da geçebilir
bence bu tarz konuları kendi aranızda çözün ahmet abi ve burhan aranızda birsey olmuş bitmiş gerek yok bence
cihat seninkide 2.2 vtc bi gtı kadar yürüyor 40 milyar masraf yaptım diye söylüyorsun senin uğraşman değdimi defransiyeli ters çevirmeylen anca bu kadar gider tanıyamadığın insanda emre alayına da gider yapıyor
tamam abi arızası vardıda yapıldıktan sonra ilk gün beraber aldık arabayı güzel gidiyordu.bolu tünelinde video çkemişiniz sana ben afr ne dikkat et dedim uyardım 1.9 n/a halide ii gitmiyordu.sen arabanın sıkıntısını bilemedinki.228hp bir vti nasıl gider orj. typerı salıpta geçer.bitmek bilmeyen bu sıkıntı ne bende onu merak ediyorum.
arabanda sorun vardıda meram yolunda niye patlatacak gibi gidiyordun o kadar iyi kaldırıyordun da sen nıye kaldırmadın mahmudu öne sürüyorsun