Maşallah abi eksikler tamamlanınca on numara olur kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Printable View
Maşallah abi eksikler tamamlanınca on numara olur kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Valla konu passat konusu ama accord iyiymiş be hocam :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin, passat çok iyi :)
Masallah kazasiz belasiz kullanin
R line kitin suan fiyati almanyada
2.690,00 €
[QUOTE=TayfunS;7828970]Valla konu passat konusu ama accord iyiymiş be hocam :)[/QUOT
eyvallah teşekkür ederim accord evet ayrı bi güzeldi sevdiğim bi arabaydı ve hayalini kurduğum bi arabaydı nasip oldu şükürler olsun
maşallah :) insanın uzun yol yapası gelir bunla . accorda çok iyiymiş :)
-Araciniz hayirli olsun oncelikle :) R line kot yurt disindaki sadece tampondan ibaret degil ayri bir donanim gibi dusunebilirsiniz,direksiyonlar bile degisiyor...
-Guzel bir yazilimla sorunsuz 155hp civarinda olur araba tatmin eder en azindan
-Jant degistircekseniz Ozellikle o.z racing yada ona benzer Konig marka ile degistirmenizi tavsiye ederim Vag grubu araclara cok yakisiyor.
-Coilover icin hemen cikmaz diye dusunuyorum,spor yay bile cikmadi diye biliyorumdaha dogrumudur?
-On farlari ledlemek lazim bir arada :)
-Abt body kit ise gercekten begenmedim,bana cok apaci bir firma geliyor abt
-body kit icinde servisten r line body icinde biraz bekleyin derim ben,gecen gun 19" opsiyon jantli highline b8 gordum gercekten harikaydi.Bu araba yay ve jantla nokta atisi olur direkt :)
-Kazasiz belasiz
Çok güzel araç almışşsınız maşallah , güzel günlerde kullanın..
kazasız belasız günlerde kullanın yeni passat hem sedan hem variant ikiside ayrı güzel
hepinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
bende coilover hemen gelmez düşüncesindeyim spor yay çıksa 5cm lik güzel olur 19 jant ile bakalım şimdi beklemediyim
Kazasız belasız sürüşler dilerim iki aracınızda çok hoş hocam
konuyu hortlatiyim aracı jantladım 19inç güzel oldu ama hala yay bulamadım,
ısrarla yay arıyorum yardım yardım :)
Vw orjinal spor yaylar var serviste satilan,tabi servisin bundan haberi bile yok(kendilerinden haberi yok)
Parca kodunu bulup gondericem size,biraz zaman verin yeterli(670lira serviste) 2.5-3 cm civarinda dusuruyor
Surucu kapisinda yazan on/arka aks agirliklarino yazabilirmisin abi
http://i.hizliresim.com/NW2WjQ.jpg
şu an araba otoparkta bende dükkandayım çalışıyorum akşam fotoğrafını çekeyim istersen whatsap varsa ordanda yollayabilirim