Çok güzel araç Maşallah ,özellikle rengi ,bu vagcom özelliklerini neden baştan açmıyorlarda milleti uğraştırıyorlar.
Printable View
Çok güzel araç Maşallah ,özellikle rengi ,bu vagcom özelliklerini neden baştan açmıyorlarda milleti uğraştırıyorlar.
Bineceksen böyle bineceksin. Maşallah.
Ali 41 kere maşallah kazasız belasız :)
hayırlı olsun çok güzel görünüyor, maşallah.
araç daha yeni ama yakıtı ne seviyede oluyor 1.4 tsi motorun. Dizelden sonra çok fazla üzer mi. yıllık 7000 km civarı kullanıyoruz.
Allah kaza bela vermesin rengi şahane
Cem abi, çok teşekkür ederim.
Yıllık 7000 yapıyorsan bence dizele gerek yok abi. Benim kendi fikrim yani. 2000 km yaptım ben, 1000 şehir dışı 100 şehir içi. Hepsinin ortalaması 6.2 LT / 100 km. İlerde düşsün düşsün 5.8'e düşer. Buda bence 122hp 1.4TSI için iyi bir rakam. Sakin kullanıyorum ama arada devir çevirtiyorum
Çok teşekkür ederim :)
Maşallah opsiyonlarla çok şık olmuş kazasız belasız :)
Allah hata kaza vermesin. Çok şık duruyor :)
Fakültede sık sık görüp iç geçiriyorum valla allah kaza bela vermesin Muğla'nın en güzel mk7'si :)
Masallah kazasiz belasizz
Hayırlı olsun..Güle Güle kullanmanız dileği ile :)
Hayırlı olsun opsiyonlar renk her şey güzel kazasız belasız kullanın.
Maşallah. Çok şık duruyor. Rengide çok güzel. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.
Çok teşekkür ederim. İki renk arasında kaldım biri pasifik mavi, diğeri kurşun gri. Pasifik mavi alma ihtimalimin sebebi sensin. Tüm sayfaları çift çift okumuşumdur. Sanada kazasız belasız kardeşim.
Çok teşekkür ederim, çok sağolun.
Tanıyor muyum seni? Çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim..
Çok sağolun.
Çook teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun.
Allah nazarlardan saklasın maşallah. Golf VII'lerin en sevdiğim yanı, orta konsolun şöföre doğru bakması. Çok hoş.
Harika kombinasyon. Maşallah Allah kaza bela göstermesin tekerinize taş değmesin :)
Bu renkte Golf 7 ye çok yakışıyor. Araç orjinal ve çok yakışıklı olmuş
Maşallah