User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Abarth Punto Yolunda İlerleyen Ekonomik İtalyan :)

foreverkings - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abarth Punto Yolunda İlerleyen Ekonomik İtalyan :)

Arkadaşlar merhaba kendime yapabildiğim, dizel en boş versiyon punto'mu tanıtacağım elimden geldiginde yaptım birşeyler

Bu süreçte bana arabaları sevdiren ilk sevgilim hafif ticari citröen berlingo'ydu.. İlk aracım olduğu için onda öğrendim çoğu şeyi. Bende yeri büyüktür. Şimdi kaza yaptı malesef babam'a verdikten sonra. Şuan satmayı planlıyoruz.

Sonrasında ise 3 aylık bir Mercedes 200e kullandım, 4 kere yolda bıraktı patlama sıkıntısı olduğu için ve gerçekten arızalı bir araçtı, bununlada babam kaza yaptı bunuda elimizden çıkardık ama gerçekten sevdiğim bir araç oldu

Vee geldik asıl tamamen benim olan, herşeyini kendim yaptığım el emeği göz nuru puntom.
    Alınma noktası şöyle gelişti, iki seçenek vardı mantığımımı dinleyecektim yoksa kalbimimi. Kalbim bmw e46'dan yanaydı. Mantıgım ise az yakan sportif bir dizel hatcback b sınıfı araçtı. Fiyatlara göz gezdiriyordum, tabikii pederin boyasız hatasız araba deliliğinin etkisi olmasıyla ve km'si düşük olması sebebiyle b sınıfı dizellere bakmaya başladım. Bu süreçte polo 1.2 trendline focus 1.4 tdci trend punto pop 1.3 vardı seçenekler arasında. Gerçekten piyasayı alt üst ederken farkettim bu aradığım kriterlerde birtek punto uyuyordu. Tipinide ben adam ederim dedim. Ve aldık

Böyle bomboş bir araçtı. Punto pop 1.3 multijet 75 hp. Aldık getirdik işi çok dedik.

Hemen ardından araca jant, cam rüzgarlığı ve marşpiyel takımı taktık. Bunları bulmak zor oldu gerçekten arkadaşlar bu arabanın body kit parçaları zor bulunuyordu.

Ardından Abarth puntolar gözüme çarptı, Türkiye'de hiç yoktu tabiki bizde ona uyarlamaya karar verdik elimden geldiğince yapmaya karar verdim.
    İlk işim abarth şerit oldu, biraz istemediğim şekilde oldu ama olsun dedim ilk seferlik dursun dedim.

Vee bu kırmızı-beyaz modasına aynaları boyatmak ile devam ettik

Aracın dış aksamında neredeyse tamamlanıyordu, ön tampon eki ve difüzör ile body kit tamamlanıcaktı. Bu sırada iç kısmına neon eklentisi yaptım.

Buda tamamlanınca düştük difüzör ve ön tampon eki işine bu iş beni öyle yorduki puntonun body kit parçalarını bulmak gerçekten zordu oturmuyor vs. bir sürü sorun oluyordu. Bende bu işi yapacağım için kafaya yormuştum. Yaptımda.

Difüzör...

Ardından ön tapon ekine geçtik bu süreç çok zor oldu, gerçekten aldığım tuning firması beni baya ugraştırdı ben bu eki arabaya uydurana kadar çok uğraştım sonunda oldu gibi oldu ama kabul ettik böyle sonradan gözüme güzel gözükmeye başladı.

Ardından Amerikan Parklarımızıda yaptık

Son olarak Multimedia Teyp taktım onun tam fotoğrafını çekmemişim daha sonra editlerim

Yan profil bir görüntü.

Elimden geldiğince tanıttım arkadaşlar, her türlü olumlu olumsuz eleştirilere açığım. Aracı basamıyorum özel sebeplerden dolayı uzun yol yapıyorum yüklü olarak. Malesef basamıyoruz. Ama diğer şekilde her türlü yorum'a açığım arkadaşlar.
    Ve son

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jant seçimi dışında beğendim ben özellikle iç ışıklandırma çok orjinal olmuş

Kazasız belasız kullanın

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu konsoldaki turuncu serit ledmidir artık nedir nasıl birşey o 2-3 arabada gördümde cozemedim şıklık katıyor iceriye bence
    1881 - 193

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel olmuş araç ellerinize sağlık. Müsaitseniz biraz basabilirsiniz .

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu konsoldaki turuncu serit ledmidir artık nedir nasıl birşey o 2-3 arabada gördümde cozemedim şıklık katıyor iceriye bence
    Evet çok hoş gösteriyor bazı araçlara yakışıyor. Ürünün adı : Flexible Neon Kablo
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah.
    Şahsi fikrim yay takmalısın.

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm karlıkları, şeritleri ve jantları söküp, puntoya daha uygun bi jant yay kombinasyonuyla güzel olur. kazasız belasız

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha güzel bir jant ve belki de ecufast gibi bir yazılımla gücüde arttırabilirsiniz.Onun dışında çok güzel araç allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basma olayı olsaydı iyiydi ama zaten yüklü gidiyorsunuz basıklıkta doğal olarak oluyor

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puntoların cogunda var ambıans aydınlatma dıye gecer bende cam tavanlı 1.4 fıre vardı ondada vardı o sonradan yapma degıl yanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyi söküp , Güzel bir jantla dip bastıktan sonra çok iyi olur ... Allah kaza bela vermesin

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slammed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puntoların cogunda var ambıans aydınlatma dıye gecer bende cam tavanlı 1.4 fıre vardı ondada vardı o sonradan yapma degıl yanı
    Ordaki ambians aydınlatma değil şerit neon aksesuarcılarda bulabilirsin. Kesinlikle çok şık duruyor.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araban güzel ama jantlar gölgeliyor, ilk fırsatta değiştirmeni tavsiye ederim.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun güle güle kullan.
    puntoda her yayı kullandım 2 defa coil taktım uzun yolda hiç sıkıntı olmaz beni hiç rahatsız etmedi hemen hemen her ay git gel olarak 1500 km yol yaptım öğrencilik zamanında.

Basacaksan çak t jet jantlarını öne cupra lip tak ek yerine zımba gibi olsun
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yorumlar için sağolun ama basmam imkansız yani, çünkü konya-kocaeli arası gidip geliyorum araç bazen tıka basa dolu oluyor o dolulukta bile bu şekilde sürtme yapıyor arada sırada. + olarak basık araç kullanmayı o mercedes'de hiç beceremedim. O yüzden pek istemiyorum.
    Yorumlarınız için sağolun şimdiki hedefim kapı kollarının boyanması+ sis farı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    )
    Neon kablo hocam aratın bulursunuz, benim ki 8 ay sonunda patladı. Şimdi yenisini taktırıcam

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tıka basa dolu diyince öğrenciliğimin son günü aklıma geldi

bagaj full dolu , arka koltuklar tavana kadar dolu ayak yeri falan, ön koltuk da aynı şekilde tavana kadar dolu sonra polis sislerden çevirdi sislerden (coilover vardı o zaman) arabanın içini görünce 10 dk lafladık sonra devam ettim

Demem o ki bas arabayı rahatla inan kaderi değişir arabanın sürtmekten birşey olmaz ayrıca araba bu sürtecek tabi
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı foreverkings Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    )
    Neon kablo hocam aratın bulursunuz, benim ki 8 ay sonunda patladı. Şimdi yenisini taktırıcam
    Aynen oyleymıs Kazasız belasız ama Tjet jantı takmayın tabiri caizse eşek ölüsü gibi jantlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tıka basa dolu diyince öğrenciliğimin son günü aklıma geldi

bagaj full dolu , arka koltuklar tavana kadar dolu ayak yeri falan, ön koltuk da aynı şekilde tavana kadar dolu sonra polis sislerden çevirdi sislerden (coilover vardı o zaman) arabanın içini görünce 10 dk lafladık sonra devam ettim

Demem o ki bas arabayı rahatla inan kaderi değişir arabanın sürtmekten birşey olmaz ayrıca araba bu sürtecek tabi
    Ya tabiki öyle ama şöyle bir durum var işte, herhangi bir arızasında peder'den para alıyoruz bende üzerine yük olmak istemiyorum pek. Şu eklentileri bile 330 tl kyk burs ile yaptık Yani tavsiyeleriniz için sağolun ama hani onu çıkar bunu tak deyince ben ha diye yapamıyorum malesef uzun sürüyor biliyorsun öğrenciyiz para kısıtlı Şimdilik bir basma planım yok ileride bakarsınız canım sıkılır jant degişikligi vs. çünkü araç yeni bitti hani böyle bir sürü binmek istiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)