Maşaallah çok güzel. Sizde de önceki sahibinde de fazlaca emek verildi. Gözü tek rahatsız eden şey bence ön panjurun kırmızı olması. Siyah olsa daha güzel olur sanki...
Printable View
Maşaallah çok güzel. Sizde de önceki sahibinde de fazlaca emek verildi. Gözü tek rahatsız eden şey bence ön panjurun kırmızı olması. Siyah olsa daha güzel olur sanki...
:) Eyvallah ara ara instagram ve face'e bişeyler gönderiyorum :)
:) Her daim takipteydi biliyorsun :) Cem abimle irtibatımı hiç kopartmadım
Eyvallah :)
Teşekkür ederim :)
Eyvallah :)
Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun :)
Çok teşekkür ederim daha devamı var :) atıcam ara ara
:) Çok teşekkür ederim bişeyler yapmaya devam bakalım
Çok teşekkrler :)
[QUOTE=alfacem;7843848]Maaşaalaah krdşim benden sonra en iyi bakabilicek adamsın resimlerdende belli allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Resimlere devam durmak yok çalış daha PUhaha :)[/QUOTE
Aynen abi yoruyor kerata ufak ufak devam :)
Aynen kanka :) rabbim kalbi temiz olan herkese nasip etsin
Efsane olur :)
Allah razı olsun yawrm :)
teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim
maşallahhh kazasız belasız...
Maşallah kardeşim özenerek yaptığın belli.
Maşallah nazar değmesin. Türkiye'de varlığından haberim olmayan bir araç daha gördüm ne mutlu bana.
eski uno hayranı ve kullananı olarak araç hep takibimdeydi.maşallah allahım kaza bela vermesin iiyi günlerde binin.
Böyle güzel bebek birşey yok ya... Allah kazadan beladan korusun. Tek kelime ile şahane !
Masallah. Allah kaza bela vermesin cocuklarinda biner insallah :)
Ben hayatımda bu kadar güzel bir Uno görmedim bende de vardı Bir kaç tane Uno ama bunu görünce harbiden aşık oldum çok tatlı duruyor. Maşallah Allah kaza bela vermesin. :)
Hey maşAllah Abim kazasız belasız inşAllah hayırlı olsun
Maşallah, üstteki postlara katılıyorum bende hayatımda bu kadar güzelini görmedim :) Allah kaza bela vermesin.
Benim ilk arabam unoydu yeri hep baska olmustur. Video ve yenilikleri bekliyoruz. Masallah.
Dimmadan sonra baya güzel bi hot hatch oldu . Allah nazar degdirmesin :)
MaşAllah kazasız belasız olsun değişik arabaların değişik adamı:) ama hiçbiri Vpn değil:D
harun selam çok güzel allah kaza bela vermesin ve hep sende kalsın inşallah.
zaten seninle galatasaray stadının aşağısın da bir muhabbet etmiştik eski peugeot satış müdürü.
orada hasta olmuştum.
artık maslaktayım bir ara beklerim...
Maşallah kardeşim çok iyi, bu evlat olur kıyılmaz ama buna :)
Beni bitirdin beeeeeeee, beni bitirdin..
maşallah allah kaza bela vermesin tam bir atom karınca :)