boncuklar yine denizliden cıkıyor kazasız belasız günlerde kullanın maşallahh güzel arabadır..
Printable View
boncuklar yine denizliden cıkıyor kazasız belasız günlerde kullanın maşallahh güzel arabadır..
tşk ederim arkadaşlar sağolun :)
Maşallah yine bulmuşsun fıstık gibi bir s2k :)
Tşk ler yavuz,zorlu bir arayıştı ama sonuç güzel oldu :)
Uzun zamandır gördüğüm en güzel kombinasyon..maşallah; kazasız belasız sürüşler..
Selçuk abi içi dışı en güzel s2k şeklidir gözümde. Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Maşallahı var
Selçuk abi S2000 konusunda üstüne yok.Denizlide de ne temiz s2000 ler varmış 20 bar plakalı görmüştüm geçen ay antalyada o da güzel duruyordu.Maşşallah aracına.
Hayırlı olsun.. Stock olan araçmı bu? egzos bile yoktu sanırım.. birkaç kez denk gelmişti, gerçekten çok güzel duruyor.
Çok iyi fume taba bu arabaya cok yakisiyo
hepinize tşk ederim arkadaşlar,dostlar...cumlemize kazasız belasız olsun :)
egzoz ht ve coil vardı ben aldığımda,şu an sadece coil var egzoz pek sevmem orjinal fakat birazcık basık hali çok daha güzel bu aracın :)
eyw :) denizli bana çalışıyor ztn :D:D
masallah hayırlı ugurlu bolsun. kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın aracınızı. masallah rengıde en cok begendım renkden. koltukları zaten ayrı bı havalı.
Abi gene sana çok yakışacak bir araç almışsın. Güle güle kullan. Bunu satmazsın umarım :)
Maffettin bizi yine başkan :D
MaşAllah abim Allah kaza bela vermesin S2K'da favori rengim
Sıfır katalog çekimi gibi maşallah , kazasız belasız , sıkıntısız günlerde kullanın.
amin,tşk ederim :icon_tup:
Hayırlı olsun. Mükemmel bi araç bulmuşşsunuz :) Kazasız Belasız sürüşler
Maşallah Tertemiz Allah Kaza Bela Vermesin Güle Güle Kullanmayı Nasip Etsin İnşALLAH...