Silecek konusunda aklıma ilk gelen yorum, italyan bıyığı gibi olmuş yukarıya doğru, hiç olmasa daha iyi. :)
Printable View
Silecek konusunda aklıma ilk gelen yorum, italyan bıyığı gibi olmuş yukarıya doğru, hiç olmasa daha iyi. :)
Silecek biraz garip olmuş belki göz alışmadığı için bize öyle geliyor :) Maşallah Jazz'a stop kaplama hariç çok güzel :)
Maşallah abi allah kaza bela vermesin. Ön 2 cm falan daha düşse çok iyi olur :)
jdm wiper mod işi hoşuma gitti içindeki motorun tırnaklarıyla ilğili bir durum heralde. jazz sizinde dediğiniz gibi minik dev tabiri tam oluyo 12 kasası var bende de çok zevkli bi araç oluşunda da hem fikiriz. kazasız belasız sürüşler..
Çok yakışıklı olmuş maşallah
ilk takılan yaylar çok güzel düşürmüş ama aile faktörü işleri değiştiriyor tabi :)
elinize sağlık, kazasız belasız.
Benim yaylar kaç el değiştirdi hala sağlam Maşallah :D Bendeyken orjinaldi yalnız pressi ben yaptırmamıştım :)
Jazzın yeri bende, spoiler çok iyi olmuş Maşallah, marşpiyel olarak albea marşpiyeli takmıştım bende :) Emeklerinize sağlık Maşallah kazasız belasız :)
teşekkür ederim yorumun için :D
çok sağolun.
eyvallah sağolasın. önleri sorma bende senle aynı düşüncedeyim. ama garaj işi beni sıkıntıya sokuyo.hafta içi hep yatıyo araç o sebepten sokakta durmasınıda istemiyorum.bakalım kısmet.
sağolasın üstadım.aynen motor kısmındaki çarkın üstündeki kolu terse aldığınızda bu şekilde sorunsuz çalışıyor.
teşekkürler ;)
cok sağol.
çok sağol melih aynen senin yayları aldığımda konuşmuştuk seninle. ama çok düşürdü meret :D şimdi sparco var çok memnunum. :icon_tup:
jant ve güzel bir eksoz ucu güzel olurmuş.güzel günlerde binin