maşallah hayırlısı olsun böyle araçların aktif ve orj çevrilerek kullanılması süper piyasada birçok s klas vs abuk subuk jantlı kesik yaylı araba varken
böylelerini görmek güzel
Printable View
maşallah hayırlısı olsun böyle araçların aktif ve orj çevrilerek kullanılması süper piyasada birçok s klas vs abuk subuk jantlı kesik yaylı araba varken
böylelerini görmek güzel
Bu nasıl bir araçtır böyle :)
41 kere maşallah :)
Gül'e Gül'e kullan Allah kaza bela vermesin massallah :)
Eski Mercedes'ler yıllar geçtikçe daha da güzel geliyor Gözüme..Maşallah aracınıza..
Connecting site...
arac satılık mı yoksa eskı ılanımı
27 Mayısta verılmıs ılan herhalde satılık. Cıdden guzel donup bakıttıran cınsten :)
Teşekkür ederim :)
Amin hiç birimizin başına gelmesin sağolun :)
Herkes içinden karanlık bi insan çıkacak gibi bakıyor valla :)
Böyle araçlara ön yargıyla davrananlar çok , bunun keyfi bi başka bir yıldızcı olarak biliyorsunuzdur zaten sağolun güzel yorumunuz için :)
Şehir içi 43 krş yakıyor lpg de :D
Teşekkür ederim olduğu kadar :)
Amin Allah daha iyilerini nasip eder inşallah
Eyvallah sağolasınız :)
Bir flama direği eksik onuda taksammı diyorum :) Teşekkürler bu arada :)
:D :D Efsane bi yorum oldu bu valla haha teşekkür ederim :)
Rezil ediyorlar resmen bu araçları o yüzden en kadar sade okadar güzel bence bu benim fikrim :) Sağolun bu arada.
Nacizane 1982 model mütevazi orta halli bi araç diyelim :)
Teşekkür ederim sağolun :)
Amin cümlemize vermesin inşallah :)
Sıfır tüm modellere binmekteyim fakat eski serilerdeki o tadı bi türlü alamadım yanlış anlaşılmasın harika araçlar fakat bunlarda farklı olan bişeyler var :)
Evet aracı satılığa koydum başka bir yıldız için gene bir S serisi için satmaktayım :)çok alelacele oldu fakat insanoğlu işte :)
maşallah kazasız belasız güzel ve temiz benziyor.
Tank gibi maşşallah :)