Hayırlısı olsun kazasız belasız anlatım çok iyi :)
a3 nasıl hediye geldi ben cok takıldım oraya :D
Printable View
Hayırlısı olsun kazasız belasız anlatım çok iyi :)
a3 nasıl hediye geldi ben cok takıldım oraya :D
EyvAllah abiler, çok sağolun.
Aynen genelde cafesin oraya çekiyorum, bu dönem geçti gerçî ama bir dahakine yakından tanışmak isterim.
Boya veya kaplama birşekilde yaparızda, yakışır yakışmazda şüphem var. Çok siyah detay ile boğmak istemiyorum, folyoyu o yüzden tercih ediyorm.
Aynen abi yanıyor mübarek...
EyvAllah biraz daha basmak niyetim var ama ancak ileride bakalım.
EyvAllah çok sağol, bildiğin Rabbim hediye yolladı çok şükür, bir vergisini verdik diyelim. :))
MasAllah geçenlerde gördüm aracınızı jantlar güzel olmuş hep kendi kendime gördükçe bi jant yapsa çok güzel olur diye ve olmuş kazasiz belasiz
maşallah kardeşim kendi imkanlarınla biriktirerek yapmak gibisi yoktur
app ve spoilerla yeterli olur bence
Biliyorum kardeşim sinanaga firininin sol caprazi otlukcu Yokuşu çıkışından sağda bi ara selam veririm
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Bugüne kadar sabırla şükürle maşallahlık bir araca sahip olmuşsun, inşallah Allah bonusundan daha da iyilerini nasip eder. :)
Dostum allah kaza bela vermesin maşallah. Bana sorarsan lip olayına girme VW harici artık her arabada kullanmaya başladı. Spoiler eklersen gözüne daha güzel gelecektir. Araba kırmızı olduğu için aynalarıda siyah yapıp güzelim rengi kapatma bence :) Yinede zevk senin tabi :)
maşallah iyi sürüşler ilk arabalar için iyi yerden başlamışsınız evoya ulaşmanız uzun sürmez:icon_tup:
anlatımınız samimi çok güzel arabanız da öyle jant yay çok güzel olmuş sert bir polo görünümü yakalamışsınız, aynalar da piano black olsa güzel durur diye düşünüyorum maşallah kazasız belasız olsun
APP ve lip veya komple body kit ekleyebilirsin ön ek, yan marjpiyer, arka difizör, spoiler belkide bir kaç sticker aynalara folyo çekme kısmına gelince siyah olunca sanki trendline gibi duruyo araba ben hoş bulmuyorum tavsiyelerim bunlar polo kullanıcısı olarak :) Onun dışında kırmızı rengi efsane bana göre Maaşallah :)