:) sağolun teşekkür ederim
Printable View
bu arada konuyu açarken yazmayı unutmuşum.aldığımda kazası yoktu.fakat geçen sene bana sağ önden birinin çarpması sonucu sağ ön çamurluğu düzeltilip boyanmıştır.yanlış anlaşılmayalım saygılarımla..
Çok güzel maşaallah. Ben de far ve stopların orijinal olmasından yanayım. Sadece arka jantlara ofset yapılabilir. Hoş olur bence.
Aracınız çok özel duruyor. Güle güle kullanın, kazasız belasız. Bu arada bende SDÜ mezunuyum.:)
Bende ilk araç olarak düşük bütçeyle ve aileden gelen tofaş sevdasıyla 131,124,Serçe arasında gidip geliyorum.Aracınıza maşallah çok diri duruyor :)
Maşallah dırı arac
Maşallah kazasız belasız güle güle kullanın :)
Nikelaj çamurluk sinyali, nikelaj silecekler, kordon çıtaları eklenebilir ve ön park camları değişirse çok güzel olur hatta parkların beyaz camlı olanından bulabilirseniz çok çok güzel olur. Fabrika boyası üzerinde 131 nadir kaldı artık kıymetini bilin :)
Çok hoşuma gitti araç, piyasadakilere göre çok diri duruyor. Benim elimde olsa araç ilk işim tamponları ayarlatıp güzel bir far takımı alıp arkaya jaluziyi koyup noktalamak olurdu.
Allah kaza bela vermesin, Maşallah.
Maşallah evvelden şahinciyiz mekan otogarın aşağısındaki öğrenci apartlarının olduğu yer mi
masallah tek eksigi t stop olmaması :)
Maşallah hala çok diri çok şık.kaza belasız binmeler
teşekkür ederim :) mekan anadolu mahallesi yıldırım şekerleme aşağısı