maşallah güle güle kullan.kazasız belasız inşallah.
Printable View
maşallah güle güle kullan.kazasız belasız inşallah.
Maşallah kankacım, cok temiz bir araba aldın , yüklediğindede keyif vereceğine eminim. Jantlari boyattim demişsin ama bana boyattin öyle ustaya falan yaptırmadin hatirlatayim dedim. Neyse mal bomba
Hayırlı olsun broo :)
Arada kafamı ütüle yine :D
Güle güle kullan kardeşim maşallah :)
Forumda örneklerini gördükçe alasım geliyor benimde ama Dsg'li yüklemek sıkıntılı olur diye askıya alıyorum hep.
kısıklıda değilde acıbademde denk geldik 1 kez eski gloria jeans'in orada park ediyordunuz ön tamponda askı ipi vardı hafif basıktı sanırım sizdiniz. Birdaha denk gelirsek selamlaşalım.
Teşekkür ederim :)
Sağolun çok teşekkürler
Teşekkürler daha yapılacak çok şey var. Lastik öncelik ardından 1 ay gibi süre sonra kısmetse coilover alacağım.
Çok teşekkür ederim Çağatay. Jantları boyatmayı düşünüyorumda istenen para jantları aldığım fiyattan daha fazla olduğu için şimdilik planı askıya aldım :)
Teşekkürler.
Bastıktan sonra çok içerde kalıcak diye düşünüyorum. Duruma göre spacer yaptırabilirim
Teşekkür ederim :)
bi zenon replika gti farı için aldığım fiyat biraz fazla 1500tl gibi bir fiyat almıştım. Sonradan yapma olanlarında duruşu hoşuma gitmiyor.
aeo kib bye izmirdeyim 2 haftaya ok kib atakanı al gel bay.
http://i60.tinypic.com/ozq6v.jpg
(fotoğraftakı karakterler tamamen hayal ürünüdür hele arka lastiğin oradaki arkadaş)
Sağol kamer abi seninki gibi hızlı olucak kısmetse ..
Çoğaldıkça bilgi paylaşımıda artıyor güzel oluyor,teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim sağolasın :)
Olm sen hiç konuşma daha yapacağın çok iş var.Benden çok sen biniyorsun zaten. Özel şöförün olduk iyice.
Tişikkirler reyiz,kafa ütülemek allahın emri hiç boş bırakırmıyım ya :D
Sağol Koray abi, aslında dsg için yazılım dp sorun olmaz diye düşünüyorum. Zamanında ba typer enes abide de vardı polo tdi dsg özgün abi yazılım yapmıştı güzel gidiyordu.
Okuduğum kadarıyla dsg'ler genelde ağır araçlarda sorun oluyormuş tork çarpanı sebebiyle. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Dsg sonuçta saatli bomba kimi var eşşek gibi biniyor 100 binde sorunsuz kimi var el üstünde tutuyor 20 binde kavrama değişiyor.
Ben kesin kavrarım dibinden, bu bahtımla :D
Hocam kazasız belasız kullan :)
Bizdede var aynı araçtan çok merak ediyorum yazılım dp falan yapılınca ne kadar bir güçlenme oluyor ? Hp olarak değilde süre olarak örnek verirsen sevinirim
MaşAllah kazasız belasız olsun inşAllah
Bence Corsa'ya göre çok güzel bir seçim olmuş, güle güle kullanın. Audi jantları ile de basıklık çok hoş duracağına eminim.
Kardeşim hayırlı olsn allah kaza bela vermesin güzel dokunuslar yapacağını tahmn ediyorum :)
Maşallah kazasız belasız
Hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
Henüz bende yaptırmadığım için ne olur tam kestiremiyorum :)
Teşekkürler cümlemize kazasız belasız
Cok teşekkür ederim,audi jantları basınca güzel olucak diye bende umutluyum :)
SAğol serkan abim :)
Teşekkürler
Volkan abim çok teşekkür ederim acıbademde görürsem yine peşinden gazlarım :D
Maşallah kazasız belasız güzel seçim olmuş artık piyasada 1.7 corsa bulmak oldukça zorlaştı..
Hayırlı olsun kardeşim, Tarıgın arabası çok güzeldi eskilerden.. ona bi göz at derim..
Soner abim çok teşekkür ederim onun arabayı bilmez olurmuyum hiç
Kırmızı olaydı bizimkide :)
Kardocum maşallah senin deyiminle mal10 :) Jant rengin çılgın zaten bi de harlequin yaparsak tamamdır Focus gibi de kes pres spec yapıldı mı kendine gelir :D
Ufak dokunuşlarla çok iyi sonuçlar elde edebilirsin..