Az önce mimarobadaki siz miydiniz yoksa başka bir zn tdi mı? Ciğerimin ömründen 10 sene çalıp geçti beyaz zn plakalı bir polo. :D
Printable View
Az önce mimarobadaki siz miydiniz yoksa başka bir zn tdi mı? Ciğerimin ömründen 10 sene çalıp geçti beyaz zn plakalı bir polo. :D
Maşallah aracınıza güzel olmuş jantlarda spacer kullandınız mı baktım ama göremedim ?
Maşallah hocam güzel kazasız günlerde kullanın. Tadında olmuş yaptıklarınız.
Saygılar
Arkayı basman çok iyi olmuş kanka jantlar yakışıyordu zaten ama şuan tam olmuş orantı . Arabayıda bi yıka artık :D .
Maşallah, araç çok güzel.
1.6 tdi polo benimde istediğim bir araç. Sanırım jettayla aynı motor jetta 105 beygir 150 lere çıkıyor polo 90 dı sanırım. Polodada o değerleri alamazmıyız ? Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
Birde R tampon durbanlarla çok güzel olur. Led farlarada geçtin mi tadından yenmez :) Kazasız belasız inşallah
Sağolun teşekkür ederim.
Daha fazlasıda alınıyor sorun yok o konuda. Orj turbo ile 170 180 hp lere kadar verebiliyor.
Durban takmayi düşünmüyorum. Her Poloda var. Birde çok ağır bir jant. Şuan üstündeki jant çok daha güzel.
Ufuk maşallah araca, jantlar da süper :) hiç video yok mu hızlanma vs dpf iptali yaptıracaklara referans olur?
Sağol abi.
Video çekecek yol bulamıyorum. Geçen kavacıktan basayım dedim yol kamyon doluydu bıraktım mecbur.
Ama bir ara çekip koyarım da çok ahım şahım hızlanmıyor. Zaten dpf iptali olmasına rağmen dipgazda bile en ufak bir zerre bile duman yok.
Arabayı arkadaşıma verdim,onun arabasını ben aldım yaktım uzunları arkadan izledim. Yok arkadaş zerre duman atmıyor araba :D Azıcık açtırıcam çok soft olmuş böyle :D
çok güzel .. bu motor bu araca fazlaa ... :) bu alçaklıkla nasıl kullanıyorsunuz bu yollarda vallahi tebrikler
Haftasonu bana getir araçla ilgili bi kaç değişikliğimiz olacak