Bence de bu tür bir aracın orjinalliğini bozmayın derim.Gerçi lpg olayı yeterince bozmuş zaten ama.Bu arada bu tür araçları nasıl denk getiriyorsunuz anlamış değilim ya.Ben sahibindene bakıyorum.Bu tarz temiz bir araca 35 kağıt yazmışlar...
Printable View
Bence de bu tür bir aracın orjinalliğini bozmayın derim.Gerçi lpg olayı yeterince bozmuş zaten ama.Bu arada bu tür araçları nasıl denk getiriyorsunuz anlamış değilim ya.Ben sahibindene bakıyorum.Bu tarz temiz bir araca 35 kağıt yazmışlar...
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Ön yargılı davranmayın lütfen.Sizlerin daha iyi bildiğiniz için fikrinizi sordum.Bende m yapıp yapmama arasında gidip geliyordum bu yorumlardan sonra yapmamaya karar verdim.Tek yapacağım jantları orjinal 16-17 inç daha güzel bir jant ve app plaka.
Teşekkürler hocam.Orjinal güzel bir jant ve app takıp devam edicem.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
Teşekkürler hocam.Bu yorumlardan sonra fazla elleme gibi bi niyetim yok satma niyetim zaten yoktu :)
Teşekkürler güzel yorumunuz için :)
Sizin e36 larınızın konularını tek tek okuyup takip ettim görüşlerini önemli benim için.Dediğiniz gibi oem 16-17" jant ve app yeterli :)
Zevk meselesi hocam benim hoşuma gitmedi bi türlü :)
Teşekkürler hocam güldürdün :)
Tüpsüz aşar beni :)
Teşekkürler hocam orjinal güzel bir jant ve app düşünüyorum artık :)
Teşekkürler hocam güzel yorumlarınız için.Bu yorumlardan sonra rabanın orjinalliğini korumaya çalışacağım.
Teşekkürler hocam :)
Teşekkürler hocam allah isteyen herkese daha iyisini nasip etsin.
Tamam :)
Lpg mecbur taktık.Aracı rezil etme gibi bi niyetim yok ama değerleri arkadaşların abilerin yorumlarından sonra orjinal bırakıcam.
Teşekkürler :)
Değişsemde app ve jant olucağı için söküp eski haline getirmesi kolay olucak :)
Teşekkürler hocam.Ne var yaşımızdaki hocam hoşuma giden ve bu fiyata alıncak en güzel araç bence e36 :) Yazdıklarmıda yapmamaya karar verdim onca yorum sonrasında :)
Onları düşünüyorum diye yazmıştım fakat bu yazıdan sonra asla :)
bende jantları beğenenlerdenim bence bu şekılde kalsın yukseklık seviyesi abartılmadan iyi bir coilover düşünebilirsin. Harıka bır arac masallah, kazasız belasız.
sakın elleyeyim deme böyle bin
Araç çok güzel maşallah,jantlari hoşuma gitti fakat degistirilicek ise Connecting site... boyle birsey yada Bmw'nin kendi başka jantlarındanda olabilir gibi.
Maşallah bebek ! Kazasız belasız
Maşallah, aman bozmayın aracı.
Bana sorarsanız Eibach Sportline yay, 16'' style 5 jant ve app yapın sonra tın tın keyifle gezmenin keyfine varın derim.
Kaza bela vermesin.
Bu araba cilalanır cilalanır sonra bi daha cilalanır oturur izlenir. Orjinal hali çok güzel. Cilaya acıma sür sür parlat. Maşallah.
Maşallah. Kazasız belasız sürüşler.. Kesinlikle orjinal kalmalı.
Hiç kurcalama arabayı:D bence böyle sade dursun allah kaza bel vermesin
Biri bu arkadaşın altından alsın arabayı :D
Maaşallah.
En güzel Bmw orjinal olandır..
Maşallah araca..
Hiç bozma böyle korumaya çalış maşallah kazasız belasız değerini bilene satarsın
bende orjinal kalsın diyenlerdenim
kesinlikle bu sekilde kalsin, cok guzel duruyor masallah