3M Pasta-Cila Boya Koruma
Canak Dip+1 Bakla Kesik
Bu hafta
Kırmızı Cam Film
Mercek Far
Gun Metal Jant Kapakları
App Plaka
Resimlerde oynama yoktur Iphone 6 İle cekildi.
![]()
3M Pasta-Cila Boya Koruma
Canak Dip+1 Bakla Kesik
Bu hafta
Kırmızı Cam Film
Mercek Far
Gun Metal Jant Kapakları
App Plaka
Resimlerde oynama yoktur Iphone 6 İle cekildi.
![]()
Maşallah dediklerinize ek sinyal lambalarını değiştirmelisiniz çok az yanıyor yada amerikan park ayarlı modül ise seviyesi kısık herhalde kapı kollarını ve ayna kapaklarını gövde rengine boyatabilirsiniz, app plaka şart ama en acilinden cam filmi yaptırmalısınız kazasız belasız![]()
Böyle eski arabalara yeniden hayat veren konular çok ilgimi çekiyor. Şu ana kadar ki işlemler yerinde görülüyor. Acil olarak APP yaptırmanızı öneririm. Ön cam dahil Siyah cam filmi tatlı duracaktır. Takipteyim.
Parklardan aldık enerjiyi ondan olabilir gündüzünde etkisi var biraz boya sevmiyorum plastik aksamda o yüzden ellemedik,App yapılcak cam flmide aynalı olucak insallah tessekür ederim
Anlasamadık ki corollada ben verdikce adam cıktı bende sövdüm almadımTessekürler kardesim
Cok tessekür ederim
İşlemlerimiz yerinde tek kusurumuz sol yayımız bi serce parmagı kadar yukarda onu söküp ayarlıcaz veya duruma göre coile döncem cok skıntı cekiyorum sanzuman yere 3-4 parmak arasında 2-3 defa vurdum![]()
İlk Yıkamadan sonraki halimiz öylesine kapak taktık basıklıgı belli olsn diye
Nazarmı desek aksilikmi desek kalorifer muslugumuz arızalandı bütün sıcak su arabanın içine doldu onla ugrastık kısa inceden hazırlık yaptık akümüzü degişiştrdik göze geldik saskınız
Devamı gelicek insallah
Sis farlarının içi led kendimiz yaptık 3M pasta cila atıldı gecen konu actıgımda onun harici aldıgımda temizlik boyası yaptırmıstım yüzeysel vernigi cok iyi atmıslarSürekli parlıyor böyle Arkadasımın dedigi sekilde mequars cila kullanıcaz siparis geceyimde
Renkli oluyor 1 numara cekip pembemsi bi kıvam yakalamak istiyorum
Bayram günceli diyelim
Xenon Ampulümüz kesti bizde 8 K Kelvinden 30 K Kelvine gectik. Ödül vererek Mobil 15 40 Koyduk yagı
![]()
Neden bilmiyorum ama benım cok hosuma gitti bu uno cok hoş herşey ney hocam bu 70s mi ?
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız![]()
BMW E90 320d LCI
Adas, guzel araba masallah
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)