Merhaba Arkadaşlar Fiestam'ı Sattıktan Sonra Dizel Ve Otomatik Bir Araba Ararken Doğru Seçeneği Polo'da Buldum. Ortalama 20 Gün Araba Arayışından Sonra Boyasız Olarak Bu Aracı Buldum. Aracın Sahibi Tekirdağ'da Bir Komutan, Arabayı Sadece Askerlere Fırça İle Yıkatmış Olan Birde Sadece Servise Bakıma Götürmüş Bir Kişi Diğer Türlü Arabasına Hiç Bakmıyan Bir Kişi Bende Artık Gitmişken Alalım Dedik Birdaha Uğraşıcak Zamanım Kalmamıştı.
Aldıktan Sonra Yapılanlar.
Gündüz Far'lı Siz Farları
Fonksiyonel Direksiyon
Ön Cam Dahil Film
EZ LİP
GTİ Paspas
GTI Arka Tampon
GTİ Kırmızı Şeritli Ön Panjur Ve Izgara
Alfa Romeo Jantlar
Vogtland Yay
Bunlar Aracı Almaya Gittiğimdeki Görüntüler
İlk Gördüğümde Hata'mı ? Yaptık Dedim Ve Artık Ne Olcaksa Olsun Dedik.
Ankara Gelir Gelmez Hemen Filmlerimi Çeken Doha Cam Film'e Teşekkürlerimizi Burdanda Sunalım.
Kendi Dükkanımızda Ufak'tan Bi Boya Koruma Ve İç Detaylımız Yapıldı. Malesef Yeni Halinin Resimleri Yok
GTİ Panjur Ve Izgara Montajımız Yapıldı.
Bi Alfa Romeo Jant Arayışına Girdik Ve Sevgili Abim Yunus Aydoğan ile Başımıza Gelmeyen Kalmadı.
Her Türlü Macereya Karşılık Jantları Aldım Ve Hemen Arabaya Taktım. Renk Geçiçidir.![]()
Ve Bunun Ardından Hemen Geri Söküldü. Jantlar Boya'ya Gitti Ve Geldi Hemen Duramadan Taktım Tekrar Arabaya
O Arada Bir Abimim Hediyesi Olan GTİ Tampon Alındı Ve Hemen Boyaya Yollandı.
Bu Arada Hediye Sis Farlarımız'ı Takmış Bulunuyoruz. Teşekkürler civic@ef![]()
Son Adımlara Gelmiş Bulunuyoruz.
Ve Artık Yay'ların Takılma Zamanı Gelmişti Ve Sonu Bekliyordum. Biraz Başınızı Ağrıttığıma Kusura Bakmayın![]()
Ve Herşey Son Olmuştu.
Yapımda Ve Yayında Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler.
Yapılcaklar
WRC Ön Tampon
Bi-Xenon Far
Yazılım Ve Eksoz