yakın yerde çekilmiş fotolar bende yaylalıkentteyım fotodan anlıyosan benimkinide bikaç poz foto çekiver :) Allah kaza bela vermesin kardeşim masallahı var aracının.
Printable View
yakın yerde çekilmiş fotolar bende yaylalıkentteyım fotodan anlıyosan benimkinide bikaç poz foto çekiver :) Allah kaza bela vermesin kardeşim masallahı var aracının.
Çok iyi değişmiş, çok iyi olmuş, maş.
araca ta haziranda maşallah yazmışım da tekrar kafamı kurcaladı :D
okulun bitimine doğru şöyle 1 1,5 yıl sonra falan bi araba almak istiyorum para biriktirip bu araç baya kafama yatmaya başladı tipi duruşu (ellenmemişi hondalara yapılanlar ortada o bahse hiç girmiyorum) benim için aman aman gitmesi önemli değil ama performans konusunda da üzmesin ne bileyim filtre egzoz vs. modifiyeler elbette yapılacak o kıvamda gidişi duruşu (fren) yakıtı nasıl olur parçası bulunur mu bakım maliyetleri ön takım vs gibi yıpranabilen parçaları nasıl. hele plakada 59 u görünce ekrandan girip aracın yanına gelesim geldi neyse konuyu uzatmayayım maşallah hasta oldum araca buna da genel olarak modelede buralar çok değerlenmeden bende kapatmak istiyorum bi 323 detaylı yorumunu bekliyorum hemşerim tekrar güle güle bin :)
Maşallah çok güzel olmuş, bu araçların kıymetini bilen ellerde olması çok sevindirici.
teşekkürler abi, fotoları forumdan uqr ve mdu ile beraber çektik genelde beraber takılıyoruz zaten müsait bi zamanda haberleşelim hem tanışmış oluruz :)
teşekkürler güzel yorumun için detaylar için pm attım :)
çok teşekkür ederim sağolun :)
araç kendine gelmeye başlamış. Maşallah.
Maşallah :D İlk Haline Göre Baya Güzel Olmuş Bu Kasaya Daha Önceden Hiç Bu Gözle Bakmamıştım :D
Tesekkurler yorumlariniz icin :)
http://i67.tinypic.com/30cngva.jpg
http://i66.tinypic.com/23kbsic.jpg
Maşallah kardeşim, kazasız belasız sürüşler böyle ufak dokunuşlar ile araç şahane. Her gün görmekten bıkmadığım araçlar arasında üst sırada :)
Zevkli adammışsınız maşallah
Masallah cook guzel olmus piyasada hep amcada dayida gordugumden pek hoslamiyordum fakat suan icime alma istegi dogdu amerikan park ve aynalarada kiliflarin renginde mavi kaplanilirsa yakisabilir diye dusunuyorum tekrardan kazasiz belasiz...