Hayırlı olsun abi jantlar bu kadarmı yakışır :)
Printable View
Hayırlı olsun abi jantlar bu kadarmı yakışır :)
kardeşim Allah kaza bela vermesin aracın yeni resimlerini görünce içim gitti :)) Allah tan araç her gün hala evimin önünde üzülmüyorum o yüzden. tekrar kazasız belasız ve cezasız binmen dileğiyle
Evet cok aradim ama kafama uyan dogru duzgun birsey bulamamistim kardesim. Sanada hayirli olsun, cok tesekkur ederim.
Cok tesekkur ederim, tavsiyelerini inceleyecegim. :)
Sagol kardesim Allah razi olsun, en iyisi dizel, skntisiz, turbolu. :) Ugrarim yanina yakinda.
Maşallah kazasız belasız inşallah:)
Hayırlı-uğurlu olsun, kazasız-belasız kullanın.
Suan aracin uzerinde orjinal direksiyonu var. Cok tesekkurler.
1 numara komple siyah cam filmi zaten var, ayna film ozellikle 2. bir kez yaptirmam. Cok tesekkurler.
Sagol Berkay, bayagi isindim araca.
Cok tesekkurler sagolun, kirmizi ufak dokunuslarla hemen buradayim ben diyor.
Tesekkurler...
Sagol Oguzhan, frenlerine el attik, on diskler fren balatalari komple EBC olarak degistirdik; bayagi iyi duruyor artik. Yabanciya gitmedigini gormen guzel birsey, tesekkurler. Iyi gidiyor, iyide durmasi lazim. :)
Sagolun..
Mecburen bu hizli dizel. Cok tesekkurler. :)
Sagolasin Serkan tesekkurler. Rengi aldirdi ya beni.
Sagol Fuat, 1.6 insignia benzinli turbo tesisati ile guncellenmis motor.
Evet, bilezikler bizi cok ugrastirdi; montaji bilezikleri iyi bir iscilik gerektirdi. :) Tesekkurler..
Abi sagol cok tesekkurler. Kime niyet kime kismet. Yine beraberiz olsun, yine kapinin onunde. Daha diger DSLR fotograflarini goreceksin, dur bakalim. :)
Sagol Alper, tesekkurler.
Cok sagolun, tesekkurler.
Maşallah kırmızı olsun 5 fazla olsun
kardeşim maşallah 20 B ye çok atarlı bir çok agresif bir araba gidişide mübarek mermi gibi kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle kardeşim Allah evliliğinden sonra en yakın zamanda tekrardan hondaya geçiş yapmayı nasip etsin :) :) :)
Masallah samet kazasız belasız ınsallah baya zayıflamısın bu arada tanıyamadım bı an :)
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin opel candır ;)
Hayırlı olsun Samet. Oğuzhan ve Berkay'a katılıyorum. İki eski sahipleri de yakın arkadaşım. Hatta bu arabanın gazıyla gidip corsa almıştım :))
Araba hep iyi bakıldı masraftan kaçılmadı ve güzel de gider. İyi günlerde kullanırsın inşallah Allah kaza bela vermesin.
Maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Samet maşallah aracına kırmıcı dti candır. Güzel günlerde kullan kardeşim kazasız belasız.
maşallah :) güle güle binersiniz inşallah
Tesekkurler sagolun, bende oyle yaptim. :)
Aras cok tesekkur ederim kardesim, cok sagol, harika bir gidisi olsada bir typer degil. :) Insallah en yakin zamanda durumlari duzeltip typer almayi planliyorum. Cok tesekkur ederim tekrar. :)
Evet bayagi bir kg verdim Hakan, cok tesekkur ederim kardesim. :)
Sagolasin Murat abi cok tesekkurler. :)
Sagolasin Bilal cok tesekkurler. Gidisi gercekten tatmin edici. Uzerindede iyi parcalar mevcut. Cok sagol kardesim. :)
Sagolun tesekkurler..
Cok sagol Kaan, tesekkurler kardesim. :)
Cok tesekkur ederim, sagolun...