10lt yakıyor şehiriçi trafikle
benzin fiyatının tavan olduğu dönemde klima ile bir depoda 500 gidiyordu 275 tl ye doluyordu
Printable View
Maşallah. Renk ve Jant Kombinasyonu gerçekten çok güzel duruyor. İnsanın çalışıp hayalindeki arabayı alması çok hoş bir şey olsa gerek. Allah gönlünüze göre versin. İyi eğlenceler.
Öyle gerçekten
Baktıkça gülümsüyorum resmen
Ama kökü borç kredi vs olunca aldım değildimde kiraladım gibi hissediyorum ben. Aydan aya ödüyoruz işte ve bunu ödemek için çabalıyorsun aslında.
İnşallah her isteyene kısmet olur. Otomobil sever biri için gerçekten güzel bir duygu.
Bir Mercedes sever olarak,tercihiniz nefis.Güle güle kullanın.
Cabrio olması ise mükemmel.Kişisel görüşüm,sahil yöresinde yaşasam,cabrio dışında bir arayışa girmem.Bu tarz otomobillerin tadı ancak sahil yöresinde çıkıyor.
Eski kafalı bir Mercedes sever olarak-hani siyah,lacivertçiyiz ya-renk de nefis.Çok yakışmış.
Borcu da düşünmeyin.Allah sağlık versin.Borç bugün var,yarın yok.Çalışılır ödenir.
Aileniz ve evladınızla sağlıklı ve ağız tadıyla seyahatler diliyorum.
Maşallah, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Allah kaza bela vermesin arkadaşım.
Bende de E350 CDI Coupe var. 2011 model. Makyajsız olan model.
Güle güle kullanın. :)
Bende gecen gordum selam vercektim abi ama hem benim acelem vardi hemde yer ariyordun sende :) masallahi var ama :)
http://i.hizliresim.com/VvAq8v.jpg
Aha yine yakalanmışım :)
Rutinimdir her gün bir kahve starbucksda , o anda görmüşsün
Dışarıdan arabayı pek görmüyorum böyle görünce güzel oluyor foto için teşekkürler
Birgün selam ver artık sende bekliyorum :)
Bu arada bir arkadaş merak edip plakayı sorgular rehin falan görmez "lan buda bize ..t ayağımı yapıyor nedir" demesin :D:D:D
Ticari krediyi araba için kullandım yani araba üstünde rehin yok onuda belirtimde sonra kulağımı çınlatmasın kimse :D
Çok güzel bir araç güle güle bin... :)
Maşallah kazasız belasız
Görünce hemen tanıdım :D
https://youtu.be/XC052IERbic?t=221
Kazasız belasız sürüşler abi
Hahahah süpermiş ya eyvallah :)
Adana'da spotlanmak :)