Maşallah çok güzel... Yakıt tüketimi nasıl? Otobanda 90-100 ile ne kadar gösteriyor bilgisayar?
Printable View
Maşallah çok güzel... Yakıt tüketimi nasıl? Otobanda 90-100 ile ne kadar gösteriyor bilgisayar?
Dün düzceden amasraya gelırken eskipazar mevkıınde cektım fotoyu 100-140 arası gittim klıma acık yolda 6.2 lere kadar düştü fotodan sonra
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...96&oe=5661EBCA
Gelelim araçla ilgili yorumlara araç güzel yol tutuş vs. iyi torku gücü hissettiriyor. Fakat 2 tane kat 1 orta susturucu ve son var aracı çok sıkıyor üst devirlerde aracı baya öldürüyor 238 i geçemedım mesela bide soğutması zayıf sanırım yanı ıntercoolırı küçük mü geldi turbosumu ufak mesela geçenlerde denemeye cıktım hava 38 dereceydı 230u gecemedım hızlanması zayıf gıbı geldı gece çıktım hava 20 derecenın altındaydı bariz fark var baya ıyı asılıyodu ılk bakımdan sonra down pıpe 70 lık krom boru ve varex düşünüyordum ve yazılım tabıkıde sanırım lısteye daha buyuk bır ıntercoolır da gırecek şimdilik aracla ılgılı görüşlerim bunlar.
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin, çok şık bir araç olmuş bu i30'lar. Ufak tefek gıdıklamalarla çok daha eğlenceli hale gelecektir eminim ki. Güle güle kullanın.
Tesekkurler
Bakalım 250 hp yi gorebilecekmiyiz :)
Uzunyolda 6.2 lt cok degil mi ya.. Masallah kazasiz belasiz
Performansı bilmem ama görüntüsüne hayran kaldım
uzun yolda 6.2 neyi yüksek ? gayet makul ve güzel ahyırlı olsun bu arada aracınız gayet orjinal bir araç almışsınız tebrikler
arkadasın bahsettiği hız aralıgıyla ben ankaraya gittim(100 150 arası) 5.5 yaktım dizel crdi ile. 1300 1400 kilo 185hp benzinli aracın 3-5 yakmasını beklemiyorsunuz heralde.
Performans daha iyi olabilir ama hakketen görüntüsü benimde hoşuma gidiyor
Su an 2500 km de sanırım daha da dusucektir
evet 1400 kg ye göre güzel bir rakam benncede şehir içi 10 lt leri buluyor bakalım ilk bakımdan sonra ne kadar dusucek
arac guzel duruyor masallah kazasiz belasiz :) umarim 71500 tl ye deger araciniz :)
Pardon 83bin mis fiyatı 2500 tl genel indirim varrmis bütün hyundai modellerinde 80500 yani