malesef o şekilde moral fazlasıyla bozuk ama ıhtıyac durumu cok cok farklı o sebepten ılerısı ıcın kendımı tesellı edıyorum elımden gelen sadece bu
Printable View
Konuyu 1. sayfadan itibaren ağzım açık bir şekilde sürekli maaşallah diyerek tek tek okudum. Ama 13. sayfadan itibaren resmen yıkıldım. Keşke satmak zorunda kalmasaydınız. Valla bildiğin öküz oturdu içime. Bakarsın gün gelir tekrar kavuşursunuz :)
Gerçekten çok başarılı neredeyse sıfır olmuş makina nazar değmesin.
araç gerçekten herşeyiyle harika olmuş jantlarına kadar aklımda olan bi projeydi görünce sevindim satılmasına üzüldüm :( allah daha iyilerini nasip etsin
bu arada jantların renk tonu harika olmuş kodu varsa öğrenmek isterim bende speedleri boyatıcam çok iyi olur
Maşallah çok fazla emek var, kazasız belasız
konumuzu hortlatalım :)
yeni bir 172 Clio Rs daha geliyor yakın zamanda konusunu açıyorum.
yeni cesetimiz :)
http://i.hizliresim.com/zn2LOY.jpg
Saygılar..
Yeni denk geldim sanıyorum bu konuya.hayretle baktım resimlere..
İnşallah bunun sonunda ayrılık olmaz takipteyiz :D
Roll king yap bu defa :)
Bu sefer sonu ayrılık olmaması dileğiyle merakla bekliyorum.
Renk efsane olacak 4 gözle bekliyorum :)
Yenisi geldi bizimde yüzümüz güldü. Maşallah.. Şimdiden kesenize bereket :)
önceki arabada parçaları servisten mi temin ettiniz? bizim burdaki serviste çoğu parçayı bulamıyorum malesef :)
bende biraz daha aile işi 1.4 16V RXT var.
Evet parçaların tamamını yetkiliden ve bazılarını ydısından getirdim. Varsa bir ihtiyacınız yardımcı olalım
Vallahi oyle oldu, okadar emek zaman ve nakit harcayıp satmak zor oldu ama elden birsey gelmedi
yeni rs imizi insallah uzun zaman kullanıcaz bakalım hayırlısı :)
renk konusunda kafamda hala sorular var ama bakalım boyaya hazırlansında son dakka verıcem kararımı :)
çok saolun
gene komple girdik aynı KC gibi bakalım boya sonrası uzun zaman sökük gezicez gibi gorunuyor :)
insallah saolasın bakalım hayırlısı dıyelım :)
saolasın kardesım eyvallah :)
Maşallah emek var emek.. Kazasız belasız olsn..
Ağzım açık kaldı diyebilirim ,
Maşallah emeğinize kesenize bereket ,
Kazasız belasız sürüşler olsun .
bekliyoruz heyecanla rengi hoşuma giderse bunuda ben alırım belki :D