çok ciddi emek,zaman ve nakit harcanmış maaşallah kazasız belasız güneşli günlerde kullanmanız dileğiyle
Printable View
çok ciddi emek,zaman ve nakit harcanmış maaşallah kazasız belasız güneşli günlerde kullanmanız dileğiyle
Birkaç gün önce Arenin 350z konusuna girdim, sabaha kadar uyuyamadım. Şimdide bu çıktı karşıma :) Gerçekten helal olsun size, araç resmen baştan yapılmış. Fransız renocular görmesin, yıkarlar bu konuyu. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın. Kesenize bereket, emeğinizi takdir ettim. :)
tövbe estağfurullah .gereken yapılmış emeğinize kesenize bereket örnek rs olmuş adan z ye.
iyi sürüşler.
Çok iyi maşallah,Allah,kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.
bu haftasonu edirne gezintisinden mola verdiğimde çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim :)
http://i.hizliresim.com/DRGv6y.jpg
http://i.hizliresim.com/OZaX93.jpg
Allah kem gözlerden sakınsın
Maşallah araç tek kelime ile kusursuz olmuş, müzelik.
Plakalar arka tarafta mıknatıs yardımıyla mı taktınız?
Peki sökerken zor olmuyor mu? Plaka yamulması gibi
Diyecek söz Bulamadım..
Muazzam!
Sonunda bitmiş, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel; renk, janlat, iç döşeme
Kazasız belasız binmen dileği ile..
35 plaka olduğunnda herhalde aklıma aşk bodrumda yaşanıyor güzelim şarkısı geldi :)) maş. güzel olmuş kazasız belasız
Gelişmeleri keyifle takip ettim maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Sarı renk araçları sevmem ama bu renk cidden çok başarılı olmuş..Emeğinize sağlık!
Araç evladiyelik olmuş resmen.
Selamlar :)
http://i.hizliresim.com/zYL724.jpg
Sen Selamlar demişsin ama bu bildiğin taradı :)
MaşAllah gerçekten çok büyük emek ve para harcanmış. Allah kaza bela vermesin.
Aleykümselam da bu nedir bee Maşallah çok çok iyi duruyor :)
jantlar hardcore olmus
maşallah
Keşke herkes sizin gibi olsaydı da şu Renault Sport serisi araçlar (Megane'lar dahil) heder olmasaydı... Zaten azlar. :(
Maşallah bu arada.. Elinize, cebinize sağlık.
Bayıldım maşallah nazar değmesin satmayı düşünürseniz haber verin lütfen :)
Maşallah aracı çok beğendim ama eski fotoğrafları göremiyoruz konuyu yeni gördüğüm için onlardan biraz mahrum kaldım :)
Herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim
yinelemek gerekirse yaklaşık 6 ay kadar üzerinde uğraştığım(ız) bir araçtı inşallah kısmet olursa uzun zaman satmayı planlamıyorum yazı iple çekiyorum havalar ***** belli belirsiz onunla alakalı güneşli günlerde 1-2km yol yapıp garaja çekiyorum haftada 1 kere 15dk rolantide çalışıyor o şekilde kuzu kuzu yatıyor sarı kolamız :)
Toplam maliyet ne olmuştu?
Emeklerinize sağlık fotoğraflar çok güzel
10. Sayfadaki resimleri bi ben mi göremiyorum acaba? Haksızlık!
Son resimde resmen 3 numarali bakisini gostermis:cool:
Rabbim kaza bela gostermesin
Maşallah kazasız belasız
41 kere Maşallah :) İç-dış muhteşem olmuş :) Kazasız belasız sürüşler.
maşallah aracınıza özenle toplanmışsınız bir şey sormak istiyorum aracın motor içi ve bagaj kısımı neden boyatmadınız komple sökülmüş nede olsa sormak istedim gerçekten iyi günlerde kullanın ...
41 kere maşallah harika olmuş.Kazasız belasız.
Maşallah, çok çok şık olmuş.
hayraan kaldım emegınıze saglıkk
ikametgah fransa mı:soru: Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ömürlük bir yatırım olmuş MAŞALLAH
Emeğine sağlık cok güzel olmuş 10 üzerinden 10
İçinde yatarım valla bu ne emek ne ayrıntı maşallah ağız tadıyla binmek nasip olsun çok güzel tebrik ederim
Allah kaza bela vermesin.