Emeğinize, elinize, cebinize, zevkinize sağlık. Harika birşey olmuş. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
Printable View
Emeğinize, elinize, cebinize, zevkinize sağlık. Harika birşey olmuş. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
Mükemmel. Rengi de işçiliği de.. elinize emeğinize sağlık
maşallah emeğinize sağlık , allah kaza bela vermesin.
Maşallah .
Maşallah Serkan çok güzel bi projeye imza atmışsın :) .sen yoktun slc lerle gelmiştim bikaç bişey görmüştüm emme manifolduna aklım gitmişti süper işçilik eline sağlık
kesenize bereket demekten başka bir şey bulamıyorum nazar değmesin maşallah :)
Gerçekten helal olsun.Kazasız,belasız Maşallah...
Gece gece uykularım kaçtı.Gerçekten müthiş bir proje.Son kuruşuna kadar yapılan masrafı ve emeği hakedicek bir araç.Benimde aklımda olan bir projeydi ve ciddi bir şekilde bana güç verdiniz.Kesenize bereket Allah yardımcınız olsun.
Maşallah herşeyi eksiksiz düşünülerek toplanmış bir rs ciddi anlamda emek harcanmış ve şahane olmuş . Tebrikler.
nerden nereye gelmiş izmirde sanayi sanayi gezen araba maaşallah üst düzey iş olmuş tebrikler
Kanka Allah kaza bela vermesin çok güzel oldu gerçekten tek oldu bence ilk fırsatta ordayım son hallerini canlı görmek için
Maasallah böyle araçlar usta ellerde daha da değerleniyor. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle
Camlar söküldü tüm işlemleri az cok gormussunuzdur bu şekilde komple 3500+Kdv olarak anlastık yetkili servise göre bir hayli uygun oldu tabiki, bu kalitede bu işçilikle x boyacılar bu rakamın yanından bile geçemediler.
üzerindeki orjınal pompayla devam ediyoruz yeterli oluyor enjektörlerin 2 tanesi tam işlev görmüyordu 4 tane sıfır oem enjektör aldım 280-300hp kadar destekliyor enjektörler
tank kapağını gecici bir arkadaşımda vardı onu takmıştık marş için arabanın üzerinden çıkanın hali rezaletti direk çöpe attık tankla birlikte :)
sonrasında diğer malzemelerle orjinal sipariş ettik onu taktık şimdi baktımda resimlerini bulamadım arabanın yanına gidince fotoğrraflayıp eklerim
haftaya salı döşemeciden alıyorum moruk nezaman istersen gel muhabbete yapalım arayı açtın :)
tebrik ederim. böyle bir çalışmada yer almak ve tecrübe etmek isterdim. ;)
Maşallah emeklerinize.
Kesinlikle TR'nin en iyi projelerinden.
Seviye çok üst düzeyde.
Bagaj açma butonu da gövde rengi boyandı mı diye baktım ama boyatmamışsınız resimlerden anladığım kadarıyla bi o eksik geldi gözüme :)
Jantlar efsane.
tekrar maşallah
Kazasiz belasiz kullanmal nasip olur inşallah gerçekten çok güzel bir sonuç çıkıyor.
Eski bir rs kullanıcısı olarak yorum yapmadan geçemedim..
Maşallah..Kesenize bereket..Cok begendim..
eline emeğine sağlık sarı renk 10 numara 5 yıldız olmuş :) kazasız belasız maşallah