hey maşallah bende aldım octavıa combi başkan sana imrendim:)
Printable View
hey maşallah bende aldım octavıa combi başkan sana imrendim:)
ne kadar steyşın bi araba maşşallah... arka koltuklar bagaja yatıyor mu ?
jantlarla arabanın kaderi değişmiş, maşallah
jantlar füme olsa nasıl olurdu acaba ?
Maaşallah abi :)
Araç çok yakışıklı maşallah station wagon araçlara ilgi duymaya başladım aracınızı görünce kazasız belasız sürüşler.
Mükemmel görünüyor güzel günlerde kullanın herşeyiyle çok güzel olmuş :)
Wagon Mafia yazısı biraz daha küçük olabilirmiş :)
Allah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun teşekkür ederim, herkesin içinde inceden bir wagon aşkı oluyor yeterki gerekli kıvılcımı görsün :D
Teşekkür ediyorum, yazı yakın zamanda güncellenecek
Araç ateş ediyor kazasız belasız camları hangi marka boyayla boyadınız :) :)
Maşallah reis :)
Maşallah kardeşim hep düzgün arabalar yapıyorsun.
maşallah bora candır :) çok güzel olmuş görüntü motor keske 1.9 pd130 trıptonık olsaydı dedim içimden çok keyifli olurdu.
masallah kazasız belasız kullan aracını. ok gıbı duruyor basıklıgı tam kıvamında
teşekkür ediyorum, ustam Akın Threehead boyadı :D
Sağolasın Yaşar babuş
Allah razı olsun abicim, elimizden geldiğin odun ateşinde Antakya döneri tadında arabalar yapıyoruz :hehe:
Allah razı olsun kardeşim, PD130 olsa ömürlük olur zaten. babam ne zaman ağzını açsa 1.9 dizeli tadından yenmez diyip duruyor :D bizim milletimiz ağzının tadını bilmiyor ama 110 beygirlik afn motor bile çok tatminkar ve ekonomik.
Allah razı olsun, bora ve golfler şase yapısı itibariyle çok fazla indirme payı vermiyor. aks kolları şase kollarına oturuyor, spor yay ile esneme olacağından limit bu desem yeridir
Air'le yerlan bir yap, sandalyeyi ac izle tam bir sağ şerit spec olmus Allah kaza bela vermesin gule gule kullan :)
maşallah kazasız belasız
Maşallah, kazasız belasız...
maşallah gene şekil yapılmış ;)
normalde de çok yavaş araç kullanırım airden sonra en sağ şerit yuvamız olur :D Allah razı olsun
Allah razı olsun teşekkürler
Allah razı olsun teşekkürler
arabam şekil önümden çekil :D Allah razı olsun
Adamın her arabası kendine yakışıyor, zevkli adam bu kasap :D
Maşallah Eray'ım :)
Maşallah kazasız belasız kullanın. Arkadaki bora ve 1.6 yazsını sökerseniz daha şık durur bence. Ön camda ki yapıştırmayı da sökebilirsiniz.
Maşallah araca çok güzel olmuş
Bende de bora varken far karartmaya çok niyetlendim ama boranın yolu aydınlatma kapasitesi zaten rezalet olduğu için cesaret edememiştim.
Şu anda yolu görmede sıkıntı var mı? Şehirler arası özellikle
Air ve spoiler ile efsaneler listesine bu plaka yazılır:icon_tup:
bora sevmezdim taa ki bunu görene kadar maşallahh:)
İĞRENÇ.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo::bravo::cokgreen::cokgreen::cokgreen: :cokgreen:
Arabada beğenmediğim iki şey var
1-Bora yazısı
2-1.6 yazı :)
Allah razı olsun teşekkür ederim,
bizim milletimiz herşeyi bildiği için arkadaki yazıları sökünce bagaj boyanmış gözüyle bakıyor :D
Allah razı olsun, devamlı ön cam dahil filmli araç kullandığımdan gözler mi alıştı desem aydınlatma mı iyi desem bir sıkıntı çekmiyorum. daha önceki bi-xenonlu araçlarımdan daha iyi diyebilirim aydınlatma
air ve spoiler reçetese bir de 1.8t motor eklemek lazım
Allah razı olsun teşekkür ediyorum :)
sen öyle diyorsan öyledir geyik herif :hehe:
yazdığım gibi milletimizin ön yargısından dolayı sökmüyorum, bora yerine jetta yazabiliriz ama :D
güzel araba, jantlar linktekinden olsa süper olur :)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...67684682/detay
Maşallah kazasız belasız kullan kanka piknik spec :D
Hayırlı olsun abi keşke stock halini de koysan da farkı görsek öyle daha güzel oluyor :) maşallah
Her zaman Station arabaya karşı ayrı bir zaafım var ki böyle temiz arabalara ayrıca maşallah Jant ve diğer detaylar çok iyi olmuş. Kazasız belasız.
Maşallah. 7'ye geldiğimde canlı görüyorum. Kıvamında olmuş. Umarım çok canlanmaz biz almadan şu SW piyasası. Dikkat çekmeye başladı SW'ler...
Bu araç sabah Eryaman Optimum ışıklarda gördüm sanki :) başta audi sanmıştım. maşallah güzel araç.
Üstad ayanlar amortisör için bakıyordum senin mesajları buldum. tavsiye eder misin punto orjinal yaylar var evo mjet. orjinal jantlar ile ön 3 arka 2.5 ayanlara gitsem yardımcı olurlar mı ?
saygılar