W203- sonrasında 3-4 W204 den sonra W202 , w126, w124 derken iyice Mercedes işine sardık, yıllarca vosvosla zaman ve nakit kaybetmişiz belkide ama tecrübe oldu diyoruz , artık orjinalliğe sadık kalarak araçları saklamaya başladık ,
, ve çok düzgün bi yıldız daha kazandırdık aileye bu aldığımız araç yıllarca eminönünde esnaflık yapmış tam bir istanbul beyefendisi niteliğinde güzel bir insanın aracı , floryada yıllarca gözüme batıyordu , durduğu yerde son 6-7 yılda heralde sayılı yer değiştirdiğini hatırlıyorum. Bize kısmetmiş , araç 90 model 128k şuanda , ozamanın en dolu opsiyonu olan otomatik vites , elektrikli 4 cam , deri koltuk , klima , aydınlatmalı makyaj aynaları , elektrikli sağ ayna vs vs özellikllerine sahip , sanroof yok nasıl dolu diyeceksiniz mercedeslerde o zamanlarda opsiyon sanroof olan araçta klima , klima olanda ise sanroof bulunmuyor , resimleri detaylı temizlik yapmadığım hali ile atıyorum , yeni halini atacağım içinde eskiyen plastik aksamı ve maunları sıfır sipariş ettim yine dayanamadık , iyi seyirler
,
![]()