Maşallah emre abi güzel oldu
Printable View
Maşallah emre abi güzel oldu
Maşallah baya baya güzel olmuş. Farlar önceden InPro muydu yoksa Sonar marka üstüne mi yapıldı BiXenon.
Çok güzel olmuş maaşallah..
daha önce yazılmış mk2 diye katılmadan edemeyeceğim.. Heleki birde 165-45 lastikle çok fena olur...
Maşallah boya çok güzel olmuş, usta işçiliğini konuşturmuş yine :)
Inpro far yerine bu şekilde yapılması çok marjinal, takdir ettim.
Şahsi fikrim klişe CC ve Mk2 yerine nadir olan Gun Metal boyalı Speedline 2114 tavsiye ederim çok zalım durur :D
jant için aklımda carıl carıl yanan krom kaplama 306 gti jantı var
cam filmlerinide söküp çok ince belli belirsiz hafif aynalı gibi cam filmleri oluyor o tarz birşey düşünüyorum
Araç boyası ve farlar çok güzel olmuş dediğiniz gibi acil olarak film değişikliği şart maşallah kazasız belasız
bayram sonrası ciddi bi işlemden geçecek sanırım
Abi Maşallaahh.. Renk çok güzel ama fotolarda bu renk belli olmuyo canlıda çok çok daha iyi krom 306+film süper fikir kesene bereket
kocaman masallah, satarken haberim olsun lutfen :D ...
Arkadaslar aklimdan cikaramadigim sk2 ya rx8 r3 durumuna saolsun bir arkadasim essegin aklina karpuz kabugunu soktu..essek ben oluyorum bu arada bukadar masraf edip satilmaz kesin ama bir rx8 buldum az once sahibi olede konustuk bu sebeple aracimi satiliga cikariyorum
Bayram sonrasi ilk is gunu araca kredi cikip cikmamasi ve bana kredi cikip cikmamasiyla durum tam olarak netlesecek
Dusunen varsa yardimci olurum aldigim fiyati da yapilanlarida faturalariyla birlikte gosterebilirim :)