xenon arabanın havasını değiştirmiş. Çok güzel görünüyor. İnprolardan gına gelmişti artık farklı olmuş..
Arka taraf çok mu basık yoksa fotoğraftan dolayı mı bilmiyorum. Bana alçak geldi. Koltuklar oem mi kalacak abi ?
xenon arabanın havasını değiştirmiş. Çok güzel görünüyor. İnprolardan gına gelmişti artık farklı olmuş..
Arka taraf çok mu basık yoksa fotoğraftan dolayı mı bilmiyorum. Bana alçak geldi. Koltuklar oem mi kalacak abi ?
sonax butik...sakın gitmeyin gidene iş kitliyo ırgat gibi çalıştırıyo işçilikde aha işte hare hare
eline sağlık kanka çok güzel oldu
kardeşim içini komple söküp alkantra+deri yapıcaz ön konsolunda tavanına kadar her yer dahil.bayramdan sonra maslağa geçip bi fiyat çalışması ve olabilitesini konuşucaz.belki o esnada farklı koltuk olayınada girerim..biliyorsun recaro aldım adam takamadı diye sinirlendim kıçımı koyamadan sattım koltuklarıda
eğer fiyat kalın olursa şimdilik oem kalacak
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
MaşAllah rengi gerçekten güzel farlar 10 numara olmuş patlaması efsaneKazasız belasız iyi günlerde olsun kafanda ki detayları yaparsan gün geçtikçe güzelleşecektir..Yanlız Cc jantlarla araba bi yüksek havada gibi belkide kafadan basılıp komple ayarlansa basıklık biraz daha tok durur araç öne güzel bi lip koyarak brembo kaliper kapaklarını çıkartırsan daha bi Oem durur,sadelikle göze daha çok batar aracın
Tekrar maşAllah yırtan bi varex videosu bekliyoruz...
![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah emre abi güzel oldu
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah baya baya güzel olmuş. Farlar önceden InPro muydu yoksa Sonar marka üstüne mi yapıldı BiXenon.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çok güzel olmuş maaşallah..
daha önce yazılmış mk2 diye katılmadan edemeyeceğim.. Heleki birde 165-45 lastikle çok fena olur...
Maşallah boya çok güzel olmuş, usta işçiliğini konuşturmuş yine
Inpro far yerine bu şekilde yapılması çok marjinal, takdir ettim.
Şahsi fikrim klişe CC ve Mk2 yerine nadir olan Gun Metal boyalı Speedline 2114 tavsiye ederim çok zalım durur![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
jant için aklımda carıl carıl yanan krom kaplama 306 gti jantı var
cam filmlerinide söküp çok ince belli belirsiz hafif aynalı gibi cam filmleri oluyor o tarz birşey düşünüyorum
Abi Maşallaahh.. Renk çok güzel ama fotolarda bu renk belli olmuyo canlıda çok çok daha iyi krom 306+film süper fikir kesene bereket
Arkadaslar aklimdan cikaramadigim sk2 ya rx8 r3 durumuna saolsun bir arkadasim essegin aklina karpuz kabugunu soktu..essek ben oluyorum bu arada bukadar masraf edip satilmaz kesin ama bir rx8 buldum az once sahibi olede konustuk bu sebeple aracimi satiliga cikariyorum
Bayram sonrasi ilk is gunu araca kredi cikip cikmamasi ve bana kredi cikip cikmamasiyla durum tam olarak netlesecek
Dusunen varsa yardimci olurum aldigim fiyati da yapilanlarida faturalariyla birlikte gosterebilirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)