-
@b.koçer- Eski günlerimiz olsa 6-7-8-9 giderdik :D Eşimde sürüyor aracı, çocukta var 3.5 aylık şimdi. İlerleyen zamanlarda 5 lik yaya geçicem o kurtarır eşim alışkın basık araba sürmeye. Şimdilik bu yeterli geldi.
@low yardır- Ya işte karıştırma oralarını herşey press makinasını görmemle başladı, " abi bu soğuk press demi??" :D :D :D
@Sword- abi aynen eski fransız anılarımız güzeldi :)
-
Araç gerçekten çok tatlı duruyor. Biraz daha basılıp VTS jantı takılsa çok çok tatlı olur. APP ve spoilerli fotoğraflarını bekliyoruz :) Kazasız belasız sürüşler
Bu arada yaylar presslendikten sonra aracın yol tutuşunda vs bir değişme oldumu?
-
yok ya pressli yayın yol tutuşa artısı olmaz onu bilen en iyi kişilerden biriyim. stock hali nasıl yol tutmuyorsa aynı yine yol tutmuyor. :D biraz süratli girilen virajlarda arkayı bırakma isteği hep var. 4 lastiği sıfır yepyeni, rot ayarları sorunsuz, amortisörler iyi olmasına rağmen. Araba park halindeyken bagajda 4 damacana su varmış gibi kıçı aşağıda duruyordu, kafa havadaydı ben onu dengelemek için yaptım bu işi zaman içinde 5 cm düzgn bir yaya geçiş yaparım.
-
5 sene bindim bayağı uğraşmıştım mk2 jant vs vts tampon angel vs :)
-
Maşallah Abi Allah kaza bela göstermesin çok tatlı duruyor araba rengi ile ama mk2 vts jant ile noktaolur
-
-
Hayırlı olsun , sorunsuz sıkıntısız bir arabadır.Aynısı babamda vardı.Az benzin yakması, klimalı olması ve fiyatının uygunluğu ile bence çok iyi seçim.Tek sıkıntısı ön takım zayıftır fazla hor kullanmaya gelmez.
Güle güle kazasız belasız kullanın...
-
Maşallah allah kaza bela vermesin sevimli bi araba :) gayette temiz duruyor jant ve sisli ön tamponla çok daha güzel olucaktır :)
-
Aracın geçmişi temiz geleceğide güzel olacak inşallah abi :) kolay gelsin :)
-
Hayırlı olsun Görkem güle güle kullan, yine türünün hoş örneklerinden birini bulup biniyorsun maşallah :)
-
Eyvallah Tarık. Kupon araba gibi olmasada alırken biraz araştırdığım doğrudur. Herşeyi takıntı yapmamda belirli kriterlerde yok değil tabi.
-
masallah cok guzel duruyor :)
-
hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
-
Eski aracım belki fikir olur sana
http://i.hizliresim.com/ZVVEb3.jpg
-
masallah renk cok hosuma gitti, kazasiz belasiz...
-
hayırlı olsun görkem kazasız belasız kullanırdın insallah
-
Teşekkür ederim herkese.
Dün gece evde kendimle delirmeceler yaşadığım için lojmanın otoparkına çıktım laguna lip'i takayım dedim.
45 Dk'lık uğraştan sonra DIY şeklinde lipi taktım. Güzel oldu beğendim. Çok ucuza aldığım bir malzemeydi gayette iyi çıktı .
kötü kalite için kusura bakmayın İphone çekimi.
http://i.hizliresim.com/5k2jRR.jpg
http://i.hizliresim.com/AqgjY0.jpg
Tamponun sağ altında çeki demiri için olan boşluk yüzünden lip biraz yukarı çekti kendini, hafta sonu orayı ısıtıp düzelticem artık.
-
bu fiyata klimalı küçük aile için az yakan çok kaçan araçlar arasındaki birinci alternatif 106xr ve 1.4saxo dur.bende 3 ay araştırma sonucunda klimalı xr almıştım.2 sene ailecek bindik.kafadan belli masrafları yapınca sorunsuz binilecek araç.
5cm eibach tavsiye ederim.zaten anca 4-4.5cm iniyor.yol tutuş ve frenajda cabası.kat.danda kurtulursanız dahada az yakar :)
kazasız belasız iii günlerde binin
-
sis farı ve app ile ön görünüm tamamlanmış olur. :)