benim ertesi günüm onun da teslimatını yaptılar :D
Printable View
Maşallah güzel günlerde kazasız belasız kullanın.
Çok güzel bir araç.
Şuan boya koruma, cila vs varmı araçta resimlerde ?
Maşallah çok güzel duruyor
KOmbinasyon harika olmuş. Maşallah :)
8P A3'ünüzde harikaydı instagramda görmüştüm, bununda rengi kombinasyonu harika maşallah kazasız belasız :)
8P a3'ümün yeri zaten çok başkadır. hala özlerim o aracımı.
inşallah ilerleyen zamanlarda bu aracım için de coilover a geçiş düşüneceğim.
Benim aldığım fiyata açıkçası alternatif çoktu. seçenekleri aşağıda belirtiyorum:
sıfır km 3.16 m paket, 1.000, 2.000 km de 3.20 m paket,
sıfır mercedes, a, cla amg paket benzin/dizel,
sıfır mercedes c benzinli,
sıfır golf gti,
sıfır skoda octavia RS,
sıfır a4 2.0 tdi
ancak ben bunlara rağmen dizel ve audi olduğu için A3 tercih ettim. donanım olarak da tam istediğim gibi bir araç aldım.
ikinci alternatifim 3.20 m paketti ancak bu kadar para veriyorum bare dizel araç alıyım diye düşünerek a3 aldım.
yakın zamanda evleneceğim, masrafımın az olması önemli, ayrıca muhtemelen 4-5 yıl kalacak bu araç bende.
a4 e' de aklım çok gitti; ancak 16 jantlar, s line olmaması, kumaş koltukları ve kasa değiştirecek olmasından dolayı ou da eledim.
Performans olarak çok beklentim yoktu zaten, stage 2 plus leon cupra satıp bu araca geçtim :)
ama önceki kasa a3 1.6 dizelden daha seri olduğunu söyleyebilirim.
şehir içi kullanımında tatmin edici.
Şuan golf 7 kullanıyorum ama hala ara ara sahibindende a3 8p bakınıyorum,golfte o a3'ün rayda gider hissi kesinlikle yok :) 8v de durum nasıl ?Satılırken görmüş olsaydım kesin iletişime geçerdim sizle
Maşallah araç ok gibi duruyor Allah kaza bela vermesin. Yayları sonradan mı taktırdınız yoksa orjinal mi ?
Maşallah önden çok yakışıklı duruyor, herşeyi ile harika. Kazasız belasız :)
İnternette hızlanma video'suna denk geldim remap'li 8V tdi a3'ün, baya güzel gözüküyor ...
https://www.youtube.com/watch?v=L5c81qttdXs
8P beyaz A3'ünüz satılıkken aklımı güzelliği ve temizliği ile çelmişti :) bu da en az onun kadar güzel ve daha güzel olacak diye düşünüyorum .
iyi günlerde güle güle kullanın, kocaman maşallah ...
şöyle açıklıyım, benim aracımda spor amortisor ve drive slect (sürüş modları) var.
normal bir a3 de bu modlar yok.
o yüzden sürüş hissi gerçekten çok iyi.
önceki aracımı 1 gün içinde sattım, o yüzden ilanlarda pek durmadı :)
Amin, teşekkür ederim.
İnşallah daha iyi olacak, çok teşekkür ederim.
Ben de aralık ayında 0 316i m paket aldım, o zaman esenyurt dogusta baya baya a3 ü incelemiştim, ama dizel araba istemedigimden, ben de aralık ayında 0 316i m paket aldım, araç şu anda 9000 km de (2 hafta önceki bodrum-istanbul'da
dahil), yani ayda 1000 km gibi yapıyorum, o zaman bana iç dıs s line, altı duz direksiyon, cam tavan, 18 jantlı siyah renk aracı 122 ye bırakmışlardı 2014 mdl olarak, ama aklım kalmadı diyemem.
Bu arada, aracınızın rengi, durusu gercekten 10 numara, maşallah diyelim...
Maşallah çok yakışıklı duruyor şu haliyle :) Tam kararında her şey, kazasız belasız kullan :)
bu arada drive select normal A3 lerde yok demişsin ancak, bizde de ambition tdi sedan var. comfort-auto-dynamic-individual harici bir seçenek var mı S line için? Bunlar varsa bunlar normal A3 te de mevcut :) Sende tek fark amortisörler biraz daha sert ve alçaltılmış süspansiyon diye biliyorum ben de..