Orjinal son susturucu aracı sıkıyor.
sessiz bir son susturucu arıyorum aynı zamanda aracı rahatlatacak birşey olmalı.
Görüntü olarak hks tip susturucular güzel duruyor.
Printable View
kardeşim aracının maşallahı var çok güzel yapmışsın ufak tefek ince dokunuşlar dışında birşey kalmamış denebilir :)
son susturucu olarak hks düşünme artık klasik oldu ve polis baş ağrıtabilir mügen tarzı birşey düşün yada warex :)
ön farlar bence bu şekilde çok güzel büyük logolu honda panjuru düşün
jant şeçimi çok güzel sarıyla deteylandırmanda bence aracın gayet başarılı ve güzel olmuş kazasız belasız kardeşim :)
Senin aradığın egzoz ep3 Typer son susturucu. Hem görüntü bakımından düzgün duruyor polislik bir durumun olmuyor, hem alt devir sakin üst devir rahat takılıyorsun. Kendi aracımda kullandım, kesinlikle tavsiye ederim.
Ön tarafta far dışında bence dokunmana gerek yok. Dilersen belki coupe panjur da hoş durabilir.
Arka taraf için de yeni stop, egzoz, siyah m çıta ve düz plaka ile güzel bir görüntü verebilirsin.
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Sağol Murat abi,ön sticker senin emeğin abi onun içinde çok teşekkür ediyorum :)
düz app plakaları bastıracağım,elimde siyah m çıta var beyaza boyayıp takabilirim.Şuan oem egzozla 3000 devire kadar sessiz. EP3 susturucusu bu kadar sessiz olacakmı? elinizde video varsa çok güzel olur ses açısından.
Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah :)
ne demek kardeşim ne zmn istersen hbr et ayarlarım sana bişiler :)
Maşallah kazasız belasız güzel evrim geçirmiş :)
Maşallah kazasız belasız yazıldımı bilmiyorum okuyamadım direksiyonu nubuk felen yapıyorlar şuan kaplatırsan güzel durabilir.
maşallah kazasız belasız
Maşallah biraz daha basılabilirse daha iyi olur bence..kazasız belasız inşallah
On numara olmuş maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Eyvallah kardeşim
Maşallah ön panjurda kırmızı ep3 amblem düşünebilirsiniz. Beyaz araca çok yakışıyor.
Kazasız belasız.
arac guzel olmusta o kadar az basikliga (yay cok fazla basmaz coilover tercihimdir herzaman) o kamber cok fazla olmus bence ama tabiki zevk kazasiz belasiz masallah :)