bildiğim 3 :)
Printable View
sanada saxo hayırlı olsun o zaman burhan :)
Üstad hayırlı olsun..
sevdiğimiz arabaları size gönderdik, kıymetini bilin. hazırlanırken hiçbir masraftan kaçılmayan motorlar onlar..
Jantlar sanki arabayı basitleştirmiş gibi düşünüyorum..Tabi ki zevk sizin..
Sakıncası yoksa gücü nedir aracın?
arkadaşlar kusura bakmayın işlerin yogunlugundan dolayı pek fırsat bulamadım
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cok sagolun zamanla vıdeoda atarım ıns
ali abim hayırlı uğurlu olsun tekrardan akşam yürüyüşünüde gördük,korkunç bi yürüyeni var 3. vites bitirdi beni...:eek::icon_tup: viideo resim ekleriz güzel bi şekilde akşam uğrarım yanına belki.Konyada honda akımı tam gaz devam :D:icon_tup:
allah kaza bela vermesin ali abimin araba çok hoş konya ya ayrı bir hava kattı
Maşallah abi güzel araç en yakın zamanda vtec açarken görürüm inş. (: Kazasız belasız..
Maşallah, araç gerçekten çok güzel gözüküyor. Jantları ilerde değiştirmeyi düşünüyormusunuz ?
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. İlk hondam dı benim her hafta cila atardım :) kaportasıda motoru gibi tertemiz kazasız boncuk gibidir güle güle kullanın...
maşallah canavar gibi
kazasız belasız çat pat :D:D
bu araç deli kullandım ve kacdefa beraber gazladım cok tatlı sayılı vteclerden hayırlı ugurlu olsun :) sevındım konyada olmasını istanbuldna farkı kalmadı konyanın hella olsun.
kazasız belasız kullanın
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
aynı jantlarımız var :D
hayırlı oolsun ali abicimmm güle güle bin.....
hayırlı olsun güzel araç keyifli sürüşler :icon_tup:
kazasız belasız ali abi...
hayırlı ugurlu olsun abicim insaallah bol bol gazlarız...:)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız..
bu arada jantlarımız aynı olmuş gözümden kaçmış değil... :D
gece gece ali abi heyacan yaşattı bize :D
makine süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah'ım kaza bela vermesin ALİ abicim,kullanma zevkinide yaşattın bana:cool: bu gece uyku yok artık:( makine felaket tekrardan MAAŞALLAH diyeyim.Mükemmel ötesi bi keyif Çok teşekkürler abi..:icon_tup:
ilk geldiği gece bindik... maşallah süper bi araç... kazasız belasız binersin inşallah abi...
Ali abi kazasız belasız kullanman dileğiyle, bende henüz binmedim ama yürüşünü gördüm inş. draglarda herkesin yakından görme fırsatı olacak. Konya coştu hakkaten bu 3. turbo vtec oldu..
ali abi hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin super