rengi sade ve şıklığı şahane
fotolar güzel olmuş hangi programla oynadınız
Printable View
rengi sade ve şıklığı şahane
fotolar güzel olmuş hangi programla oynadınız
rengi duruşu sesi ile gerçekten çok güzel olmuş yıkık rc lerden daha rc duruyor maşallah
hızlı gecmiş olabilirim belki yazılanları dogrudur. Ama elde edilen güc gercekten güzelmiş.ama yapılanlar edilenler ciddi emek harcamıssınız aracınıza oda cicek gibi olmus maşallah.
Kafama göre bi 1.6 hdi bulamadım bende olmadı 1.4 hdi alıp 1.6 fiyatlarından geri kalan ile motorumu doldursak sizin gibi :D onuda bi düşüneyim ben en iyisi.
güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim , işin açıkçası ben bu arabayı alırken biraz aceleye getirdim çocuk olmuştu arabasız kalmak istememiştim ve rengine tav oldum yoksa bende 1,6 alırdım yaptıklarımda öyle sadece düşündeydi nasıl olur gibi düşünürken gerçek oldu ve güzel şeyler çıktı tabi masraftan kaçmadan kaliteli işçilikle ama senin yerinde olsam 1,6 hdi tercih ederdim 308 de olsun tercihlerin arasın da 110 luk hdi gibi gerçi bütçeni bilmiyorum ama
hani temiz denk gelirse 35 cıkabilirim en son daha üstü zor.
308lerde dediğiniz gibi ama hem biraz fiyat fırlıyor hemde 207 deki ısrarım aracın görsel duruşunun cok hoşuma gitmesi.
hani 6 ay öncesi peugeot deselerdi bana hadi len derdim. ama hem lpg den sıkılmam hemde artık biraz turbolu bi arac istiyorum ufak bi yazılım falanla yürüsün biraz işte hani bana 120 hp degerleri cok cok iyi bile.Atmosferik aracta öyle değil ufacık güc artısı icin cok masraflar yapmanız gerekiyor.Hani yüksek gelirli olsak eyvallah koymaz ama gelir seviyemizde belli yani cokta zorlamamak gerekiyor.eh işte gücümüz yettikce icimizdeki cocugunda gönlünü yapmaya araba sevdamız ile ugrasmaya calısıyoruz. bu yüzdendirki 207 1.6 hdi ısrarım bu yüzden. yoksa yıllardır hep japon istedim özellikle honda grubunu.Şimdi elimde hani 2005 i-vteclerden alabilecek para olmasına rağmen bakmıyrum onlara.(kim soktuysa aklıma su fransız fikrini :D)
acıkcası piyasada cok salak sacması olmus fiyatlar haddiden cok yukarıda ama malesef elimizdeki piyasa bu.iki üc gündür deli gibi 207 aramaktan zehirlendim artık bakmıyorum bile biraz zamana bırakıcam bakalım.hani korkuyorum en sonunda kendimi stationwagon bi dacia alırken bulucam diye :D
Ama sizin aracınızda renk zaten bikere 2-0 önde başlatıyorda zehir gibi olmuş namızsız... cok canlar yakar :D
Şu arabayı sürme gözünü seveyim :)
Maşallah aslana emeginize saglik cok guzel olmus
Hayran kaldım maşallah motor için yapılanları 1.6 ya yapsak yürürü 135hp yi bulur mu dumansız şekilde?